Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinin yokluğu, Çarpışma’nın reytinglerini arttırdı! İşte 4 Nisan Perşembe reyting sonuçları…

Avlu dizisinin yokluğu, Çarpışma’nın reytinglerini arttırdı! İşte 4 Nisan Perşembe reyting sonuçları…

tarafından zk zk

Dün akşam aniden yayın akışından kaldırılan Avlu dizisi ekrana gelmedi. İzleyenlerin sosyal medyada uzun süre nedenini aramasına karşın bir cevap alınamadı.

Televizyongazetesi/Detay

Dizinin oyuncuları sosyal medya hesabından bir açıklama yapmak durumunda kaldılar. Yayın saatine kadar bir yanıt alamayan izleyenler Ceren Moray ve Demet Evgar’ın açıklamasıyla dizinin en azından yayından kaldırıldığı düşüncesine bir yanıt aldılar.

İki oyuncu da sosyal medya hesaplarından bu hafta yayın olmayacağı ancak bir sonraki hafta kaldıkları yerden aynı gün ve saatte devam edeceklerini bildirdiler.

Bu gelişmenin akabinde 4 Nisan Perşembe akşamının reytingleri de belli oldu. Kıyasıya yarışan Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye ve Çarpışma dizilerinin sıralamaları ortaya çıktı.

Avlu’nun ekranda olmamasının reytinglere bakıldığında en çok Çarpışma dizisine yaradığı görülüyor. Çarpışma geçtiğimiz hafta Total’de ilk 10’a girememişti.

İşte 4 Nisan Perşembe reytingleri: (Total)

Avlu dizisinin yokluğu, Çarpışma'nın reytinglerini arttırdı! İşte 4 Nisan Perşembe reyting sonuçları... 7