Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisiyle ilgili yayınlanan fotoğraftaki detay, her şeyi açıklıyor!

Avlu dizisiyle ilgili yayınlanan fotoğraftaki detay, her şeyi açıklıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrollerinde oynadıkları Avlu dizisi, yeni sezonda ilk bölümü heyecanla beklenen diziler arasında.

Star TV’de yayınlanan ve yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği diziye 7 yeni karakterin katılacağı bir süre önce gündeme gelmişti.

Genel Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı diziye dahil olacak karakterler arasında, doping suçundan hüküm giyen milli sporcu Bade, hırsızlıktan hapse düşen Derya, evrakta sahtecilikten ceza alan doktor Ayşegül, tecavüzcüsünü öldüren uyuşturucu bağımlısı Heves, anneannesinin ve 1 haftalık bebeğinin katili olan masum yüzlü İpek, kiralık katil Leyla ve kurye Özge karakterinin olduğu öğrenilmişti.

Diziyle ilgili sosyal medyada yeni bir görsel yayınlandı.

Demet Evgar’ın oynadığı Deniz karakterinin elinde kitapla yatağa uzandığı bir sahneden fotoğraf, sosyal medyada paylaşıldı.

“Deniz’i özleyenler?” notuyla paylaşılan fotoğrafta dikkat çeken ayrıntı ise kitabın adında saklı.

Kudret’i son sahnede elindeki bıçakla fena halde yaralayan Deniz’in, Jack London’ın Vahşetin Çağrısı isimli kitabı okuduğu görülüyor.

Avlu dizisiyle ilgili yayınlanan fotoğraftaki detay, her şeyi açıklıyor! 7

AVLU TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Aile içi şiddet yaşanan bir gecede, kızının babasını vurması üzerine suçu üstlenen Deniz cezaevine girmiş ve kurtulmayı beklerken yaşadığı bir dizi olay sonucunda cezaevinde kalmıştı. Kızı Ecem’in, cezaevinin azılı katili Kudret tarafından öldürtülmesi ve katilin Kudret’in oğlu olduğunu öğrenmesiyle, Deniz, masum girdiği cezaevinde suça bulaştı.

Kudret’i ağır yaralayan Deniz’in, kendi halinde, içine kapanık bir kadın olarak girdiği cezaevinde yaşadığı dönüşüm, yeni sezonda çok daha sert olacağa benziyor!

Kızını kaybettikten sonra dünyası alt üst olan Deniz’i, muhtemelen bu sezon bambaşka bir insan olarak izleyeceğiz.

Sosyal medyada yayınlanan fotoğraftaki kitabın ismi de yeni sezondan bir tü’yo gibi duruyor! Görünen o ki çok daha vahşi bir sezon bekliyor izleyiciyi!

İşte o paylaşım: