Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu, nefes kesen bir bölümle ekrana geldi! Deniz, bu kez paçayı nasıl kurtaracak?

Avlu, nefes kesen bir bölümle ekrana geldi! Deniz, bu kez paçayı nasıl kurtaracak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
23. bölümü Star Tv’de ekrana gelen Avlu dizisi, heyecanlı gelişmelere sahne oldu.

Ceza evinden hastaneye götürüldükten sonra kaçan ve bir şekilde Alp’e ulaşıp onu öldürmeyi başaran Deniz, Azra’nın kardeşi için gerekli olan parayı bulabilmek için chip’in peşine düşmüştü.

Ancak yüklüce bir paranın yerini gösteren chip’i bulmaya çalışan başkaları da vardı. Kadir, Alp’in evinde chip’i arayan Deniz’i mezarlığa götürerek orada bıçaklamıştı.

Deniz, son bir güçle kızı Ecem’in mezarının üzerine gidip kanlar içinde bayıldı.

Yeni bölümde Murat’ın onu her yerde aradığı ve kızının mezarına gitmiş olabileceğini düşünerek oraya geldiği, Deniz’i görünce de onu kurtardığı görüldü.

Deniz, bilinci tam yerinde olmasa da Murat’a önemli bir işi olduğu ve onu bitirmesi gerektiğini söyleyince Murat onu eve götürüp, tanıdığı bir doktoru da eve çağırarak tedavi etmesini sağladı.

Avlu, nefes kesen bir bölümle ekrana geldi! Deniz, bu kez paçayı nasıl kurtaracak? 7

Deniz, Azra’nın kardeşinin hastalığı için gerekli paraya ulaştıktan sonra teslim olacağını söyledi.

Murat’ın o gün işe gelmemesinden şüphelenen Zerrin, Murat’ın evine geldi.

Deniz ile karşılaşan Zerrin, onu polise ihbar etti. Ancak Deniz’in elinde bir koz daha vardı. Deniz, Zerrin’i bitirecek ve görevini kötüye kullandığını belgeleyecek görüntüler olduğunu söyleyerek onu ikna etti ve polisler kapıdayken arka pencereden kaçmayı başardı.

Deniz bir şekilde chip’i bulup paranın yerini öğrendi. Ancak paranın peşinde olan başka adamlar tarafından Deniz yakayı ele verdi. Paranın saklandığı yerden onu çıkaran Deniz’i öldürmeye çalışırlarken Murat yetişti ve onu kurtardı.

Ertesi gün hastaneye parayı götürmeye karar verdiler. Ancak Zerrin’in planları bitmiyordu. Naciye’nin kızını Kudret’in adamlarının kaçırdığını öğrenen ve bu durumu kullanan Zerrin, Naciye’ye kızının hayatı karşılığında işbirliği önerdi.

Naciye, Deniz’in tehlikede olduğunu söyleyerek Murat’ın onu aramasını sağladı. Deniz telefonu açar açmaz Naciye, kızını öldüreceklerini söyleyerek Deniz’den yardım istedi ve adresi ona iletti. Murat, Deniz’in tehlikeye atlayacağını anlayınca Naciye’yi durdurmaya çalıştı ve onu darp etmeye başladı. Bu olayları izleyen Zerrin, Murat’ı görevden aldı.

Murat, gitmemesi için zorlasa da Deniz, çoktan yola çıkmıştı. Elindeki para dolu çanta ile Özge’nin olduğu adrese gitti. Kudret’in adamları onu yakaladılar. Zerrin, çoktan polise haber vermişti. Hem Naciye’nin kızı kurtulacak hem de Deniz yakalanacaktı.

Ancak Deniz bir şekilde kaçmayı başardı. Özge’yi de yanına alarak koşarken chip’i ve parayı almaya çalışan adamlardan biri onu yakaladı. Silahı doğrulttu ve tetiği çekmek üzereyken dizi bölüm finali yaptı.

Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Avlu dizisinin yeni bölümü şimdi büyük merak konusu.

İşte dizinin final sahnesi: