Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu’nun yeni bölüm tanıtımını izleyince gözlerinize inanamayacaksınız!

Avlu’nun yeni bölüm tanıtımını izleyince gözlerinize inanamayacaksınız!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’nin sevilen dizisi Avlu’nun bu hafta Perşembe günü ekrana gelecek yeni bölümünde Deniz, müthiş planını devreye sokuyor.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları Avlu dizisinde, Deniz, hapishaneden kaçmanın bir yolunu buluyor.

Geçtiğimiz bölüm finalinde Kudret ile kavga ettikten sonra bileklerini kesen Deniz’in ne yapmak istediği anlaşılamamıştı.

Yeni bölüm tanıtımında Deniz’in hastaneye gitmek için böyle bir eylemde bulunduğu anlaşıldı. Hastaneden kaçan Deniz’in, Sevda’nın ilaçlarıyla ne yapmak istediği de ortaya çıktı. Sevda’nın kullandığı ilaçlardan alan Deniz’in planını Zerrin de şok bir şekilde öğrendi. İlaçların herhangi bir kesi anında hızlı kanın pıhtılaşmasını sağladığını öğrenecek.

Avlu'nun yeni bölüm tanıtımını izleyince gözlerinize inanamayacaksınız! 7

Bileklerini kesen Deniz, böylece hem kendisini hastaneye kaldırtacak hem de fazla kan kaybetmeyi önleyecekti.

Deniz, uzun süredir rüyalarına giren Alp’i öldürme planını tıkır tıkır işletiyor.

Hastaneden kaçan Deniz, Alp’i buluyor ve elindeki silahı ona doğrultuyor.

Ekran başındaki izleyicilerin soluksuz izleyeceği bir bölüm geliyor.

Bu arada Zerrin de hıncını Kudret’ten alacak ve onu çok kötü bir şekilde dövecek.

Heyecan dorukta, Deniz’in Alp’i vurup vuramayacağı merakla bekleniyor. Azra ise “Başardı Ecem, annen başardı” sözleriyle Deniz’in intikamını almasının mutluluğunu yaşıyor.

İşte nefes kesen yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Deniz, planlarını gerçekleştirebilecek mi?

Zerrin, Azra ve Deniz arasındaki gerginliği kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır. Fakat bu, karanlık planlarından yalnızca biridir. Azra’nın travmatik geçmişi hiç ummadığı anda tekrar yakasına yapışmıştır. Sevda’nın yanında getirdiği çip, cezaevi gündemine bomba gibi düşerken bu sırada Deniz kimseyle paylaşmadığı planının her aşamasının tıkır tıkır işlemesini sağlamaktadır. Deniz bu kez peşinde olduğu şeyi elde edebilecek midir?