Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu’ya yeni gelen ve yıllar sonra ekrana dönen Arka Sıradakiler’in oyuncusu bakın kimi oynayacak?

Avlu’ya yeni gelen ve yıllar sonra ekrana dönen Arka Sıradakiler’in oyuncusu bakın kimi oynayacak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Avlu dizisi dün akşam 14. bölümüyle ekrana gelmişti.

Dizinin sonlarına doğru, Deniz’in başına büyük bela olacağı anlaşılan 3 mahkum geldi cezaevine.

Henüz kim olduklarını bilmiyoruz ancak Alp ile işbirliği yaptıkları ve Deniz’e hapishanede büyük sorun yaşatacakları da görüldü.

15. bölüm tanıtımında da dikkat çeken bu yeni mahkumlardan bir tanesini, yıllar önce bir başka dizideki rolünden hatırlayanlar oldu.

Ancak orada sarı saçları ve farklı haliyle ekrana gelmişti.

Peki kimdi o isim? 2012 yılında yayınlanan ve fenomen haline gelen Arka Sıradakiler dizisinin Özge’si Sevda Dalkılıç’tı.

Avlu'ya yeni gelen ve yıllar sonra ekrana dönen Arka Sıradakiler'in oyuncusu bakın kimi oynayacak? 8

Aradan geçen süreçte çok değişen Dalkılıç’ı tanımak zor oldu ama tanıyanlar, izleyenler hemen anladılar.

Sevda Dalkılıç, Arka Sıradakiler dizisinden sonra oyunculuk işlerini bırakıp ticarete açılmış, hatta köfte dükkanı bile açtığı haberlere yansımıştı.

Aradan geçen onca zamandan sonra bu kez bambaşka bir rolle ekrana gelen Sevda Dalkılıç’ın nasıl bir karakteri oynayacağı da merak konusu oldu.

Dalkılıç’ın ayrıca bir dönem oyunculuk atölyesi açtığı da konuşulmuştu. Instagram’da hayli fenomen olan Dalkılıç’ın takipçi sayısının da 73 bini geçtiği görülüyor.

Sevda Dalkılıç, instagram sayfasından Avlu dizisinde göründüğü o sahneden bir fotoğraf koyarak altına da ‘Hayırlı olsun’ notunu düştü. Dalkılıç paylaşımına Bade hastag’ini de ekleyince Avlu’ya Bade ismiyle geldiği ortaya çıktı.

Avlu'ya yeni gelen ve yıllar sonra ekrana dönen Arka Sıradakiler'in oyuncusu bakın kimi oynayacak? 9

SEVDA DALGIÇ, AVLU DİZİSİNDE KİMİ OYNAYACAK?

Sevda Dalgıç’ın kimi oynayacağı sorusu da yanıtını instagram’daki paylaşımıyla bulmuş oldu.

Sezon başında cezaevine girecek 7 yeni kişiden bahsedilmişti. Bu isimlerden bir tanesi de doping suçundan hüküm giyen milli sporcu Bade idi. Dalkılıç, bu rolle Avlu dizisine geldi. Gerçek hayatında spor yaparak kaslarını da hayli geliştiren Dalkılıç, sporcu duruşuyla dizi Bade olarak 14. bölümde girmiş oldu. Şimdi Deniz’in başına ne işler açacağını hep birlikte göreceğiz.