Ana sayfa Dizi Fragmanları Ay Yapım imzalı Baba dizisi için izleyici nefesini tuttu, başlayacağı günü bekliyor

Ay Yapım imzalı Baba dizisi için izleyici nefesini tuttu, başlayacağı günü bekliyor

tarafından kadir kadir
Baba dizisi yakinda

TelevizyonGazetesi.com / Ay Yapım’ın yeni sezonda Show TV’de yayınlanacak, konusu ve kadrosuyla iddialı dizilerinden biri olan Baba’dan ilk fragman geldi.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde usta oyuncu Haluk Bilginer ve yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş oynuyor.

Baba dizisi - Tolga Sarıtaş
Tanıtımları yayınlanmaya başladığı günden bugüne izleyicilerin heyecanla beklediği dizide bir Anadolu hikayesi, Ödemişli Saruhanlı ailesinin yaşamı konu alınıyor. Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir Saruhanlı, dört yıldır tutuklu olarak kaldığı cezaevinden çıkmıştır. Ağabeyi onu almaya gelir fakat geçen sürede ailesi hiç ziyaretine gelmemiştir.

Yayınlanan ilk fragmana göre Haluk Bilginer kendi bildiğinin tek doğru olduğuna inanan, despot bir babayı, Tolga Sarıtaş ise bu sözde otoriter düzeni değiştirmeye çalışan oğlunu canlandırıyor. Yakında Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak dizide bolca iki farklı karaktere sahip baba ve oğlun çatışmalarını izleyeceğiz.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolünde olduğu Baba dizisinde ayrıca Beril Pozam, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Taner Rumeli, Bihter Dinçel, Deniz Hamzaoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Damlasu İkizoğlu, Oktay Çubuk, Begüm Akkaya, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Tolga Sala, Ahmet Şenkaya yer alıyor.