Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aybüke Pusat, 50 M2 dizisi için hazırladığı albümünü açtı!

Aybüke Pusat, 50 M2 dizisi için hazırladığı albümünü açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri çekmekte olan ünlü isimlerden Aybüke Pusat, 3.1 milyon instagram takipçisiyle her geçen gün takipçi sayısını artırmayı sürdürüyor. Oyuncunun son paylaşımları ise yeni dizisiyle ilgili oldu.

Netflix’te 27 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan 50 M2 isimli dizi büyük ilgi gördü. Burak Aksak’ın projesi olması dolayısıyla da büyük heyecanla beklenen dizide Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı gibi ünlü isimler yer alıyor…

Aybüke Pusat, 50 M2 dizisi için hazırladığı albümünü açtı! 1

Aybüke Pusat, 50 M2 dizisinin yayın hayatına başlamasını instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ile kutladı.

Sette çekilen ve bir süredir de arşivinde beklettiği fotoğrafları ortaya çıkartan oyuncu, neşeli anlarıyla hayranlarından da ilgi gördü.

Aybüke Pusat, 50 M2 dizisi için hazırladığı albümünü açtı! 2

250 binden fazla beğeni toplayan fotoğraflara birçok da yorum geldi. Dilara karakteri ile yine başarılı bir oyunculuk sergileyen Pusat’ın hayranları, olumlu yorumlar yaptı.

Aybüke Pusat, 50 M2 dizisi için hazırladığı albümünü açtı! 3

Bir dizi hayranı, “Ben etkisinden çıkamıyorum, ekipçe o kadar güzel bir iş çıkarmışsınız ki” diye yorum bıraktı. 50 M2 dizisi genel anlamda sosyal medyada çok olumlu mesajlarla karşılandı.

Aybüke Pusat, 50 M2 dizisi için hazırladığı albümünü açtı! 4