Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat ile Furkan Andıç’ın yeni dizi projesi iptal oldu!

Aybüke Pusat ile Furkan Andıç’ın yeni dizi projesi iptal oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aybüke Pusat ve Furkan Andıç ikilisi çok iyi bir dizi çifti olarak önceki sezon ekranda yer aldı. Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinin başrolünde buluşan ikili, sergiledikleri uyum ve yüksek enerji ile çok konuşuldu.

Dizinin setinde çok iyi bir arkadaşlık yürüten ikili hakkında aşk iddiaları da ortaya atılmıştı, ancak bu yönde bir gelişme yaşanmadı… Aybüke Pusat ile Furkan Andıç ikilisinin yeniden bir projede buluşması ihtimali ortaya çıkınca dizi hayranları bu durumdan çok memnun oldu.

BluTV için hazırlıkları yapılan Kusursuz isimli dijital dizi için iki ünlü isim ile anlaşma yapıldı. Hatta Büşra Develi ve Sercan Badur isimleri de yeni projede yer almayı kabul etti.

Cem Karcı’nın titiz bir şekilde hazırlıklarını yürüttüğü Kusursuz dizi projesi için son gelen bilgiler ise herkesi üzdü. Kerem Deren’in senaryosunu yazdığı dizi bir grup gencin denizde geçen farklı ve etkileyici hikayesini anlatacaktı.

Dizi için çalışmalar devam ederken ani bir iptal kararı alınması ise her şeyi boşa çıkardı… Kusursuz isimli dizinin bütçesinin bir anda yükselmesi üzerine yapımcı BluTV projeden vazgeçti… İptal edilen dizi için farklı bir platform veya televizyon kanalı ile görüşme yapılıp yapılmayacağı da bilinmiyor.

Ancak Furkan Andıç ile Aybüke Pusat ikilisinin bir kez daha buluşmasını sağlayacak bir projenin gerçekleşmemesi tüm dizi hayranlarını üzdü.