Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat’ın fake hesap itirafı; “Ben bir stalk kraliçesiyim!”

Aybüke Pusat’ın fake hesap itirafı; “Ben bir stalk kraliçesiyim!”

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aybüke Pusat, geçtiğimiz ay beIN CONNECT’te yayınlanmaya başlayan NG Medya imzalı “Hayaller ve Hayatlar” dizisinde Güneş karakterini canlandırıyor. Medcezir dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu yer aldığı başarılı projelerle kendinden söz ettirmeyi başarıyor.

Hayaller ve Hayatlar dizisinden rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile Onedio Youtube kanalına konuk olan Aybüke Pusat, programda önemli bir itirafta bulundu. Hem twitter’da hem de instagram’da fake hesaplarının olduğunu kabul eden oyuncu; “Benim fake Linkedin hesabım bile var. Ben bir stalk kraliçesiyim” dedi.

Aybüke Pusat’ın fake hesap itirafı; “Ben bir stalk kraliçesiyim!” 8
Bu konuda kendine bir ağ sistemi, network kurduğunu belirten oyuncu, fakat genelde kendi için değil hep arkadaşları için kullandığını söyleyerek şu açıklamada bulundu;

“Aslında eskiden böyle değildim ama sonra bazı şeyler yaşadım ve fikrim değişti. Mesela şöyle şeyler yaşanıyor. Arkadaşımın arkadaşı barda bilmem kime benzeyen bir çocuk görmüş. Bu bana söyleniyor ve bir saat için ben çocuğun kim olduğunu buluyorum. Eski sevgililerini, işini, nerde okuduğuna, nasıl giyiniyor ve nerelere gidiyor gibi her şeye ulaşabiliyorum.”

Aybüke Pusat’ın fake hesap itirafı; “Ben bir stalk kraliçesiyim!” 9

Güzel oyuncu röportaj sonrasında pembe batik desenli mini eteği ve büstiyeri ile verdiği pozlar geçen hafta çok konuşuldu, binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı. Aybüke Pusat, BeinConnect’te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinin yanı sıra yakında Blu TV’de ilk sezonu çok beğenilen mistik polisiye dizi Alef Mal-i Hülya ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.