Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat’ın kendisi bile farkında değil belki ama büyük bir sorumluluk omuzlarında!

Aybüke Pusat’ın kendisi bile farkında değil belki ama büyük bir sorumluluk omuzlarında!

tarafından ker_def

Aybüke Pusat’ın hayranları bu aralar öyle mutlu ki, sebebi ise sizi şaşırtacak!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda özellikle şiddet konusunda toplum daha duyarlı… Bu duyarlılıkta dizilerin de etkisini yadsımamak lazım.

Sen Anlat Karadeniz farkındalık noktasında son yıllarda ciddi bir etki yaratmıştı. Kadın hakları, hayvan hakları, çocuk hakları… Daha bunu uzatabiliriz… Sadece diziler üzerinden değil ünlüler sosyal medya mesajları ile de bu konuda duyarlılık sergiliyor.

Aybüke Pusat hayranları ise şu aralar kadın hakları konusunda ünlü oyuncunun dizi üzerinden verdiği mesajlar ile mest olmuş durumda.

Her Yerde Sen dizisi Fox TV ekranında başladı ve büyük ilgi gördü.Özellikle de kadın izleyiciler Selin karakterinin dik duruşuna, mücadeleci özelliğine, zekasına, okumuş kültürlü yapısına ve kadın haklarına yönelik tutumuna hayran…

Sosyal medya ortamında Pusat’ın sergilediği oyunculuğun ve karakterin duruşunun yansımalarını görebilirsiniz.

Kadınlar dizilerde Demet Özdemir’in canlandırdığı gibi saftirik ve belirli bir duruşu olmayan kadın karakterlerden artık çok sıkılmış durumda.

Selin karakteri bu noktada kadınların tam da aradığı imajı sergiliyor.

Aybüke Pusat hayranları da kadın hakları savunucusu görüntüsünü Her Yerde Sen dizisinde Selin’in üzerinde gördükçe, oyuncu adına çok mutlu oluyor.

Kadınlar, “Selin umarım bozmaz” diyor… Yani bu şekilde kalmasını istiyor.