Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat’ın son paylaşımı yeni proje müjdesi mi?

Aybüke Pusat’ın son paylaşımı yeni proje müjdesi mi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2014’te düzenlenen Miss Turkey Yarışması’nda üçüncü seçilen Aybüke Pusat aynı zamanda tescilli bir güzel. Medcezir dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu son iki projesinde tercihini dijital platformlardan yana kullandı.

Nisan ayında BluTV’de yayına giren mistik polisiye serisi ALEF’in ikinci sezonu ALEF Mâl-i Hülya ile birlikte beIN CONNECT’de yayınlanan Hayaller ve Hayatlar adlı diziyle ekranlara gelen Aybüke Pusat, son sosyal medya paylaşımıyla hayranları arasında merak yarattı.

Instagram hesabında fotoğrafını yayınlayan oyuncu paylaşımın altına, “Hoş geldin ‘Nisan'” notunu düştü. Pusat’ın takipçileri ‘Nisan’ın kim olduğunu merak ettiler.

Aybüke Pusat'ın son paylaşımı yeni proje müjdesi mi? 7

Bir takipçisi Aybüke Pusat’a “Aybükecim Nisan kim?” sorusunu yöneltti. Güzel oyuncu takipçisine, “Yakında öğrenirsin aşk çiçeğim cevabını verdi. Paylaşımın altına yüzlerce yorum yapıldı. Bazı takipçileri ise, “Dizi geliyor dimi hadi gelsin!” şeklinde yorumlarda bulundular.

Oyunculuk yeteneğiyle olduğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren ve yeni nesil kadın oyuncular arasında ekranların aranılan yüzlerinden olan Aybüke Pusat’ın bu paylaşımı oyuncunun hayranlarının, yeni projesini merakla beklediklerini de göstermiş oldu.

Öte yandan önceki akşam Netflix’in davetine katılan Aybüke Pusat, sahnede Kenan Doğulu ile yaptığı dansla da adından söz ettirdi.