Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı’ndan sonra deniz kıyısı pozlarıyla hayranlarını mest etti

Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı’ndan sonra deniz kıyısı pozlarıyla hayranlarını mest etti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı isimli Star TV dizisiyle birlikte yeniden ekranlarda yer alıyor. Oyuncunun Alp Navruz ile çok başarılı bir dizi çifti olması hayranlarını da mutlu etti.

Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş ile partner olduktan sonra yine güçlü bir isimle Ada Masalı’nda buluşan Turan, oyunculuk performansıyla da kalitesini ortaya koyuyor.

Ayça Ayşin Turan aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da göz önünde bulunuyor. 4.4 milyon instagram takipçisi bulunan oyuncu, deniz kenarından pozlarıyla bir süredir hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı'ndan sonra deniz kıyısı pozlarıyla hayranlarını mest etti 10

Ada Masalı dizisindeki muhteşem atmosferin devamını instagram hesabından sürdüren oyuncu, üst üste deniz kıyısından pozlar paylaşmakta. Yüz binlerce beğeni toplayan ve her haliyle de güzelliğini ortaya saçan oyuncu, ne kadar mutlu olduğunu da fotoğraflarına yansıtıyor.

Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı'ndan sonra deniz kıyısı pozlarıyla hayranlarını mest etti 11

İzmir Sığacık’ta çekilen dizi sayesinde tatil fırsatı da bulan oyuncu, boş vakitlerinde deniz kıyısından pozlar çekiyor ve hayranları da bu fotoğraflara binlerce beğeni bırakıyor.

Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı'ndan sonra deniz kıyısı pozlarıyla hayranlarını mest etti 12

Ayça Ayşin Turan, yaz ekranının şanslı oyuncularından birisi olduğunu da her haliyle yansıtıyor.

Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı'ndan sonra deniz kıyısı pozlarıyla hayranlarını mest etti 13