Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ekranda yok ama sosyal medyada dillerden düşmüyor!

Ayça Ayşin Turan ekranda yok ama sosyal medyada dillerden düşmüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başarılı oyuncu Ayça Ayşin Turan, 2007 yılından beri setlerde. 1992 doğumlu genç oyuncu, henüz 15 yaşındayken Affedilmeyen isimli dizide oynayarak oyunculuğa başlamıştı. Ardından gelen dizileriyle birlikte genç kuşağın başarılı oyuncuları arasında yer alıyor artık.

Pek çok projede dikkatleri çeken Ayça Ayşin Turan, en çok da Karagül dizisinde oynadıktan sonra büyük kitleler tarafından tanındı ve oyunculuğu ile takdir topladı. Daha sonra Meryem dizisinde başrol oynayarak meslek hayatında yeni bir döneme başlayan Turan, Hakan Muhafız isimli dijital dizide de dikkatleri çekti.

Zemheri dizisi ile de sevilen Ayça Ayşin Turan, Arıza dizisinde oynadığı Halide karakteriyle de meslek hayatında ayrı bir çıkış yakalamayı başardı. Ayça Ayşin Turan’ın en son ekrana gelen dizisi ise Ada Masalı’ydı.

Yaz dizisi olarak başlayan Ada Masalı ile birlikte romantik komedide de çok başarılı bir iş çıkardı Ayça Ayşin Turan. Bu dizide partner olduğu Alp Navruz ile aşk yaşamaya başlaması da oyuncunun sosyal medyada daha çok gündeme gelmesini sağlıyor!

Ayça Ayşin Turan ekranda yok ama sosyal medyada dillerden düşmüyor! 7

Ayrıca yaz aylarında Sen İnandır isimli Netflix için çekilen filmde Ekin Koç ile partner oldu. Murat Saraçoğlu’nun yaptığı film merakla bekleniyor ama henüz yayın tarihi belli değil. Genç oyuncunun hayranları ise onu sosyal medyadan ilgiyle takip etmeye devam ediyorlar.

Ayça Ayşin Turan’ın yeni bir diziyle ekrana dönüşü heyecanla bekleniyor. Bu arada oyuncu, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarının markajında. Her ne kadar ekran önünde şu sıralar olmasa da Eylül ayında sosyal medyada Adba.tv’nin verilerine göre 120 bin 300 paylaşım ile konuşuldu. Oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ile de hayranlarından övgüler alan Ayça Ayşin Turan, aynı zamanda Alp Navruz ile birlikteliği ile de hayranları tarafından merakla takip ediliyor…