Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Arıza yeni bir ülkede yayınlanacak!

Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Arıza yeni bir ülkede yayınlanacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni neslin çok sevilen iki oyuncusu Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Arıza dizisi yayınlandığı dönem büyük ilgi çekmişti. Dizi Nisan 2021 ayında ekranlara veda etmişti. Seyircinin kalbine taht kuran Arıza dizisi şimdi yeni bir ülkede yayınlanacak.

Arıza dizisi pazar akşamları Show TV’de izleyiciyle buluşuyordu. Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği dizide Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş’ın yanı sıra başarılı oyuncular Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker yer alıyordu.

Yayınlandığı dönem izleyici tarafından çok sevilen Arıza dizisi, özellikle başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş’ın çok uyumlu bir çift olması nedeniyle fenomen bir dizi haline gelmişti.

Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş’ı bir araya getiren Arıza yeni bir ülkede yayınlanacak! 7

O3 Medya tarafından çekilen dizi Eylül 2021’de ekrana gelen 30. bölümüyle ekranlara veda etmişti. Ancak Arıza dizisi hiç unutulmadı ve iki genç oyuncunun kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu.

Arıza dizisi şimdi de bir Avrupa ülkesinde ekrana geliyor. Aksiyon ve dram türündeki dizi çok yakında Romanya’daki izleyicilerin karşısına çıkacak. Arıza dizisinin konusu şöyleydi:

Taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile Doktor Halide’nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir taksi macerasıyla kesişir ve farklı dünyanın iki insanı tehlikeli bir aşka yelken açar. Haksızlıklar karşısında arkasında kimsecikler olmayan Ali Rıza, mafyatik kralların karşısına çıkmaya karar verir ve tüm zorluklara rağmen bu zor yolculukta yanında Halide ve sevdikleri de mevcuttur.