Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Erturan, ünlü arkadaşlarına öyle bir sürpriz yaptı ki kimileri güldü, kimileri gözyaşı döktü!

Ayça Erturan, ünlü arkadaşlarına öyle bir sürpriz yaptı ki kimileri güldü, kimileri gözyaşı döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1983 doğumlu olan ve Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunu Ayça Erturan’ı izleyiciler Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli projeden tanıyor… Aslında oyunculuğa 2004 yılında Avrupa Yakası dizisindeki Banu karakteri ile başlayan Ertuğrul, Bir Demet Tiyatro projesinde de bulunmuştu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan sonra popüler olan Erturan, birçok farklı yapımda yerini aldı… Oyuncu son dönemde ise Kadın, Doğduğun Ev Kaderindir ve Akıncı dizileriyle dikkatleri çekti. Usta sanatçı merhum Levent Kırca’nın oğlu Oğulcan Kırca ile evli olan Ayça Erturan, anne olmanın hazırlığını yapıyor.

TV100’e konuşan ünlü çift bebek mutluluğu yaşıyor… Geçtiğimiz günlerde bebek sürprizi yapan Ayça Erturan, kızının doğumunu büyük bir heyecanla bekliyor. Ayça Erturan hamile olduğunu öğrenince bu sürprizi iki gün kocasından saklamış ve güzel bir şekilde söylemiş. Oğulcan Kırca, “Çok güzel oldu, mutlu olduk” diyerek büyük sürpriz olduğunu anlattı.

Aralarında Birce Akalay, Şükrü Özyıldız ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un olduğu oyuncu arkadaşlarına bebek sürprizini farklı şekilde veren Ayça Erturan, gerçekten sevgisine inandığı isimlere bunu söylemek istediğini, farklı bir şey yapmayı amaçladığını söyledi. 3 Haziran’da Erturan’ın instagram hesabından yayınladığı ve ünlü isimlerin tepkilerinin yer aldığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ayça Erturan (@aycaerturan)’in paylaştığı bir gönderi

Erturan, “Pandemide zaten bir araya gelemiyorsun. Bir yolunu buldum onlara birer tane kutu verdim. O kutunun içinde bebeğimizin ultrason fotoğrafını koydum. Tabii ki çok şaşırdılar. Tabii ki ben onu güzel montajladığım için çok ağladık, bir yandan güldük dediler. Benim için çok kıymetliydi. İnsanları bunca yıl güldürdüm, azıcık da ağlattım bence” diye konuştu.

Arkadaşlarının çok gerçekçi ve samimi bir tepki verdiklerini belirten Oğulcan Kırca, bu durumdan da çok mutlu olduklarını anlattı. Bebeğin cinsiyetini bilmenin kendisine daha iyi geldiğini belirten Kırca, “Kıza dair bir takım şeyler geliştiriyorum. Bence cinsiyeti bilmek daha iyi oldu bizim için” dedi.

Akıncı dizisinde Filiz karakterine hayat veren oyuncu, çok heyecanlı olduğunu da gizlemedi. Oyuncu, “Sağlıklı doğsun başka hiçbir şey istemiyoruz” ifadesini kullandı.

5,5 aylık olduğunu ve kolay bir hamilelik süreci geçirdiğini anlatan Ayça Erturan, aşermelerinin de başlamadığını belirtti.