Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Erturan’ın Kadın dizisine veda ettiği satırlar, okuyanları duygulandırdı…

Ayça Erturan’ın Kadın dizisine veda ettiği satırlar, okuyanları duygulandırdı…

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinde kimin öldüğü merak konusuydu.
Televizyongazetesi/Detay

Sezon arasından önce yayınlanan son bölümde Sarp, Bahar ve çocukları kaçırmış ama onlar gittiğinde binadan bir silah sesi gelmişti.

Bahar ve çocukları arayan Nezir’in adamlarının binaya girmesi ve silah sesinden sonra ‘Kadın öldü?’ diyerek kaçmasıyla dizinin takipçileri, bu sorunun yanıtını beklemişti.

46. bölümü yayınlanan dizide Hatice, Ceyda ve Yeliz’in adamlar tarafından sorgulandıkları, Bahar’ın yerini söylemeleri için silahla tehdit edildikleri ortaya çıktı.

Ceyda’ya darp etmeye başlayan adamın önüne atlayan Yeliz, onu kurtarmak isterken patlayan silahtan çıkan kurşunun hedefi oldu.

Herkesi şok içinde bırakan o anlarda, Yeliz, Ceyda’nın kollarında son nefesini verdi.

Ayça Erturan'ın Kadın dizisine veda ettiği satırlar, okuyanları duygulandırdı... 7

Uzun süre kendisine gelemeyen Ceyda, onun öldüğünü kabullenmek istemezken, izleyiciler de Yeliz karakterinin ölmesiyle sosyal medyadan pek çok yorum yapmaya başladılar. Yeliz’in ölmesi izleyenleri üzerken, Ayça Erturan da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, Yeliz karakterine duygusal bir şekilde veda etti.

Erturan’ın paylaşımına, dizide Bahar’ı oynayan Özge Özpirinçci’nin de “Bahar sensiz ne yapacak? Seni seviyorum Aykız!” yorumunu yaptığı görüldü.

İşte Ayça Erturan’ın vedası ve Yeliz’in vurulduğu o sahne:

“Bugün sana veda ediyoruz canım Yeliz…. Seninle tanıştığım günü hatırlıyorum… Pembe işçi önlüğüyle yangın merdiveninde ruj sürüp deodorant sıkan o konfeksiyoncu kızı… Saçlarının sarısını, paran olduğunda bile değiştirmeyi akıl edemediğin çantanı, çorabının üstüne giydiğin çiçekli terliğini, diz yapmış pijamanı… Dostluğunu, aklına ilk gelenin dilinden dökülüvermesini, içtenliğini, bazı bazı patavatsızlığını, Şirin’ e haddini bildirmek için hapse girişini… Kısacık ömründe, kendi ayakların üzerinde durmak yerine bir erkeğe sırtını dayamanın doğru olduğunu savunurken, aslında kendinden başka kimsenin seni dik tutamayacağını öğrendin. Dost oldun, sırdaş oldun, sır tuttun diye pişman oldun, hak aradığın da oldu, hakkını yedirdiğin de… Gün geldi güvendiğin adam tarafından sokağa konuldun, yeri geldi dostlarının evinde yuva kurdun… Çocuklarına doyamadın, onlara bir gelecek bırakamadın… Oğlunun askerliğini, kızının mezuniyetini göremedin… Bahar’ ın doya doya mutlu olduğunu, Enver ve Hatice’ nin ayaklarını uzatıp ‘bir oh’ çektiklerini, Ceyda’ nın evladına kavuştuğunu göremedin… Kıydılar canına… Ülkemizde yitip giden nice kadın gibi… Seni tanımak, içimde yaşatmak güzeldi.. Benim ruhuma üflenen kadınlarda, buruk ama naif bir yerin var Yelloz’ um… Hoşçakal Gülüm… #kadın#yeliz#veda”