Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Varlıer kehribar dizisinde Gürkan Uygun’dan çok memnun

Ayça Varlıer kehribar dizisinde Gürkan Uygun’dan çok memnun

tarafından ker_def

ayça-varlıer

LEYLA KABUKLARLA ÖRÜLÜ BİR KADIN

Kehribar maskülen bir mafya dizisi mi?

İçinde mafya öğeleri olan, hikayesinde eril ve dişil enerjiler eşit oranda dağıtılmış bir dizi. Bir hesaplaşma ve intikam duygusu var. İçinde bir çok kulvar var. İlk kez böyle bir işin içindeyim. Rol aldığım Behzat Ç. ve Kurtlar Vadisi tamamen maskülen dizilerdi. 10 senedir bu işteyim, kadın ve erkek hikayesinin bu kadar harmanlandığı ve farklı dille anlatıldığı ilk işim. Yazarlarımız erkek, yönetmenimiz kadın. Tüm dengeyi onlar sağlıyor.

Karakteriniz nasıl biri?

Leyla Gemlik’te zeytin arazileri sahibi zengin bir ailenin kızı. Genç yaşta düşman aileden birine aşık oluyor. Aileler bu aşka izin vermediği için kaçmaya karar veriyorlar fakat kaçarken bir olay oluyor ve Leyla’nın sevgilisi Orhan (Gürkan Uygun), Leyla’nın kardeşini sakat bırakıyor. Ve Orhan 20 yıl boyunca ortadan kayboluyor. Leyla geride bekleyen, umut eden rolünde… Bu arada istemediği biriyle evleniyor. 20 yıl bekliyor ve bazı sırlar var. Leyla kabuklarla örülü bir kadın… Orhan dönüyor ve neler olacak göreceğiz.

Gürkan Uygun’la uyumunuz nasıl?

Daha önce Kurtlar Vadisi’nde onun oynadığı karakterin psikiyatrıydım. İkimiz de tiyatro kökenliyiz. Bakış açımız çok benzer olduğu için gayet iyi gidiyor her şey.

Sonat BAHAR / SABAH