Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın haftalık burç yorumunda Başakları uyardı; “İlişkilerinize dikkat edin!”

Aygül Aydın haftalık burç yorumunda Başakları uyardı; “İlişkilerinize dikkat edin!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Aygül Aydın youtube kanalındaki Astromatik köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile dikkat çekiyor. Özellikle astroloji meraklılarının, uyarı ve tavsiyelerini ilgiyle takip ettiği  Aygül Aydın 25 Şubat- 3 Mart haftasında Başak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Başaklar, haftaya yakın çevre ilişkileriniz damga vuracak. Kardeşler, komşular, akrabalar ve yakın çevre diyaloglarının yoğun yaşanacağı hareketli bir hafta olacak. Aynı zamanda, taşınma  veya evinizde tadilat ihtiyacı gibi konular da söz konusu olabilir.

Çarşamba veya pereşembe günleri önemli bir haber alabilirsiniz, bu haberi çok iyi değerlendirmeniz gerekiyor, olaya nereden baktığınız önemli.  Bu haber, iş ve özel yaşantınızla alakalı bir teklif de içerebilir bu konuda size tavsiyem; “Teklifleri reddetmeyin!” olacak.

Bu hafta uyarım ise; ilişkilerinize çok dikkat edin! Ciddi bir karar aşamasına gelebilirsiniz, aldatılma, yanılma, şüphe duyguları yaşayabilirsiniz, bu konuda çok sorgulayıcı olmadan sakin kalmanızı tavsiye ediyorum.