Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın’dan dikkat çeken yorum; “Evli Akrep Burcu neden dikkatli olmalı?”

Aygül Aydın’dan dikkat çeken yorum; “Evli Akrep Burcu neden dikkatli olmalı?”

tarafından sevda

Bu ay Balık burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. Değişimin simgesi Uranüs gezegeni ise Koç burcunda ki  yedi yıllık sürecini tamamladı ve Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor?  Youtube kanalında ki Astromatik köşesinde her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Aygül Aydın 4-10 Mart haftası yorumunda Akrep burcu için şunları söyledi;

Sevgili Akrepler, Uranüs bu hafta sizin evlilik ve ilişkiler evinize geçiş yapıyor ve yedi yıl burada kalacak yani ilişkiler içerisinde biraz daha özgürleşip marjinal olmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızla ilgili hafta ortasından sonra biraz daha sakin ve mutlu olacağınız bir hafta içerisindesiniz.

Evli Akrepler bu yedi yılda ilişkilerinde imtihan yaşayabilirler. ‘Ben ilişkimde ne kadar fedakarım, bunun karşılığını alabiliyor muyum?’ gibi sorgulayıcı tutumlar içerisine girebilirler. İlişki sorumlulukları onlara ağır geliyor olabilir.

Yeni projelere başlamanız ya da önemli bir seminer, organizasyon, eğitim programının içerisinde yer almanız da  söz konusu olabilir. Buralarda da kendinizi başarılı bir şekilde ifade edebilirisiniz.