Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın’dan haftalık burç yorumunda ilgi çeken açıklama;”Sevgili Yengeçler aşk sizin için adeta yakıt gibi”

Aygül Aydın’dan haftalık burç yorumunda ilgi çeken açıklama;”Sevgili Yengeçler aşk sizin için adeta yakıt gibi”

tarafından sevda

Astrolog Aygül Aydın Youtube kanalında ki Astromatik köşesinde Yengeç burcunu yorumladı; “Yengeç burcu için aşk ve sevgi adeta yakıt gibi, bu hafta da sevme ve sevilme duyguları çok yüksek” dedi.

Ünlü astrolog yorumlarına şöyle devam etti; “Sevgili Yengeçler, sizler için önemli bir hafta, özellikle  çarşamba, perşembe ve cuma günü romantizm yaşayabilir, ilişkinizde  bazı olayları yoluna koyabilirsiniz ancak  önümüzde ki  günlerde Venüs’ün Satürn ile kavuşumunun gerçekleşmesi size  ilişkilerdenizde çelişkili duygular da yaşatabilir; İlişkinizi sorgulayabilir,  biraz daha samimiyet arayabilirsiniz. Bu konuda öngörülü ve sakin olmanızı tavsiye ederim” dedi.

Aygül Aydın, finansal konularda ise şunları söyledi; “Sevgili Yengeçler, parasal ve ekonomik konularla ilgili çok ciddi kararlar alacağınız bir haftadasınız, çarşamba, perşembe ve cuma günleri önemli bir kazanım gündeminizde olabilir” dedi.