Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın’dan sevindirici haber geldi; “Teraziler bu hafta terfi sevinci yaşayabilir!”

Aygül Aydın’dan sevindirici haber geldi; “Teraziler bu hafta terfi sevinci yaşayabilir!”

tarafından zk zk

Ünlü astrolog Aygül Aydın youtube kanalındaki Astromatik köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile dikkat çekiyor. Bakalım bu hafta Terazi burcunu neler bekliyor? Aydın, Terazilere hangi uyarı ve tavsiyelerde bulundu? İşte dikkat çeken başlıklar;

Sevgili Teraziler, yönetici gezegeniniz Venüs bu hafta Satürn ile bir kavuşum gerçekleştirecek yani hayatınızla ilgili ciddi bir karar alma aşamasında olabilirsiniz ya da ilişkilerde araya bir mesafe koyma noktasına gelebilirsiniz. Bu hafta, pek çok konuda kararsız kalabilir, hayatınızda bir iç hesaplaşma yaşıyor olabilirsiniz. Bu konular, ailevi koşullarınız, anne baba eviniz veya yaşadığınız yer ile alakalı da olabilir.

Bu hafta sizlere tavsiyem; Bir değişim ve dönüşüm yapma cesaretinde misiniz? Bu sorunun cevabını kendi içinizde vermeniz olacak. Bu dönem biraz daha sabırlı olun, hızlı kararlar almayın. Bu stresi iyi yönetirseniz gelecek günler güzel olacak.

İş hayatınızda terfi edebilirsiniz, işle ilgili bu hafta güzel enerjiler söz konusu.