Ana sayfa Dizi Haberleri Ayla Algan’dan Bergüzar Korel itirafı… Binbir Gece’de oynamasının sebebi oymuş!

Ayla Algan’dan Bergüzar Korel itirafı… Binbir Gece’de oynamasının sebebi oymuş!

tarafından zk zk

Usta oyuncu Ayla Algan, yayınlandığı dönemde çok ses getiren Binbir Gece dizisinde rol alma sebebini açıklayarak şaşırttı.

MCD Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın Lifetime TV’de sunduğu ‘Senin Mucizen’e katıldı

Ayla Algan, çocukluk yıllarından tiyatroya başlama sürecine, 50 yıllık evliliğinden sinema sektörüne kadar birçok konuda samimi açıklamalar yaptı:

“Ben çocukluğumdan beri hep şirin ve sevecendim. Bu yüzden 82 yaşımda da mutluyum, çok seviliyorum. Oysa güzel kadın, yaşlanınca mutsuz oluyor”

Ayla Algan'dan Bergüzar Korel itirafı... Binbir Gece'de oynamasının sebebi oymuş! 7

‘AJDA PEKKAN YERİNE BENİ SAHNEYE ÇIKARDI’

Zeki Müren’in Ajda Pekkan yerine kendisini sahneye çıkardığını anlatan Ayla Algan, “Gazino yıllarımı Zeki Müren’e borçluyum. O kadar kalabalık seyirci önüne rahmetli sayesinde çıktım. Çok güzel yıllardı. Sahne dönemim uzun sürdü” dedi.

‘İNŞALLAH ÖNCE BEN ÖLÜRÜM’

2010 yılında 50 yıllık eşi Beklan Algan’ı kaybeden usta sanatçı, “Hayatımdaki en büyük travma Beklan’ın vefatıydı. 50 sene çok güzel bir evliliğim oldu. O hep, ‘İnşallah daha önce ben ölürüm, senin ölümünü yaşayamam’ derdi” şeklinde konuştu.

‘BİNBİR GECE’YE BERGÜZAR İÇİN GİRDİM’

Dizilerde kötü karakterleri oynamak istemediğini belirten Ayla Algan, “Aliye dizisi çok sevdiğim bir işti. Mesela Aliye’deki kötü kayınvalide rolünü 100 bin TL verseler de oynayamazdım. Sonra ‘Binbir Gece’ye girdim ama daha çok Bergüzar’a koçluk yapmak için girdim” ifadelerini kullandı.