Ana sayfa Dizi Haberleri Aynen böyle ol Can Yaman! Fazla abartıya Can Yaman tepkisi!

Aynen böyle ol Can Yaman! Fazla abartıya Can Yaman tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, Dolunay ve ardından da Erkenci Kuş dizilerinden sonra büyük bir ilgi ile karşılanmakta.

Yurt içinden ve yurt dışından hayranlarının karşısında mütevazi halleriyle tanınan oyuncu, bu özelliği ile de daha çok seviliyor.

Samimi ve sempatik bulunan Can Yaman, mütevaziliği ile de gönülleri fethetmekte.

Oyuncunun yurt dışında gördüğü ilgiden sonra çeşitli ziyaretlere başlaması, planlar yapması sonrasında gelen bir soru Can Yaman’ın kendisi olmaya devam ettiğini de anlatıyor.

Uçankuş TV’de yayınlanan röportajda muhabir “Dünya çapında tanınmaya başladınız, yurt dışından da bayağı teklifler geliyor, sizi görmek için bile teklifler yapılıyor” diye bir cümle kurunca Can Yaman hemen müdahale etti.

Samimi bir tavırla konuşan Yaman, “Abartmayalım… Mütevazi olmaya çalışıyorum, olmak lazım. Böyle sorulunca sanki ben kendimi anlatıyormuşum gibi görünüyorum, hiç hoşuma gitmiyor o yüzden…” diyerek dikkat çekti.

Yaman, kendisine gösterilen ilgi için de “Çok gurur verici” yanıtını verdi.

Röportaj sırasında yaşanan ilginç bir olay ise İtalyan bir hayranının İstanbul’un Bebek semtinde akşam saatlerinde orada bulunması ve ünlü oyuncuya olan hayranlığını belirtmesiydi.

Aynen böyle ol Can Yaman! Fazla abartıya Can Yaman tepkisi! 7

Can Yaman, “İtalyanlar’ı bu kadar çok İstanbul’da ben yeni yeni görmeye başlıyorum. Bebek’teki İtalyan nüfusu arttı. Bu saatte buraya da geliyorlar, fotoğraf çektiriyorlar. Bu ilişkiler açısından da çok iyi. Yunan-Türk, İtalyan-Türk ilişkileri, ülke ilişkileri arasında da güzel bir şey. Konu kişisel değil aslında. Yunanistan’a gittiğimizde bir Türk oyuncu olarak, Türkiye’den gelen birisine böyle bir sevgi oluyor. Bu çok gurur verici” açıklamasında bulundu.

Can Yaman, 11 Ekim’de İtalya’ya gidecek ve bir televizyon programı ile, bir kapak çekimine katılacak.

Cannes’a da davet edilen Can Yaman, Gold Film’in sahibi Erkenci Kuş’un yapımcısı Faruk Turgut ile birlikte.16 Ekim’de de Cannes’da olacağını belirtti.

Yaman, “Hep beraber gideceğiz.İlk defa orada bir binada dizi afişi değil de benim afişim yer alacakmış. Bunu öğrendik. Biz de buna davetliyiz Biz de Roma’dan Cannes’a geçeceğiz bu davet için” diye konuştu.

Röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: