Ana sayfa Sosyal Medya Aynı acılar tekrar tekrar yaşanıyor, Azra Akın isyan etti!

Aynı acılar tekrar tekrar yaşanıyor, Azra Akın isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Azra Akın, bir deprem ülkesi olan Türkiye’nin her deprem felaketinde aynı acıları tekrar tekrar yaşamasına isyan etti. 2002 yılında Türkiye ve Dünya Güzeli olarak ülkemizi gururlandıran oyuncu, yıllar içinde kendisine etkili bir kariyer oluşturdu.

Atakan Koru ile evli olan oğlu Demir ile birlikte annelik sevinci de yaşayan Azra Akın, dizi ve sinema filmlerinde de yer alarak oyunculuk yeteneklerini de sergiliyor. Bir süredir ekranda göremediğimiz Azra Akın, hamilelik – doğum ve bebeğinin bakımları süreci nedeniyle kariyerine ara vermişti.

Azra Akın, İzmir’i etkileyen Seferihisar açıklarında yaşanan depremin ardından çöken binalar, kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar, acı ölümler ve yaralanan birçok insanın durumuna dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Türkiye’nin sürekli aynı manzarayı yaşadığı siteminde bulunan ve bu duruma isyan eden Azra Akın, toplumsal bir mesaj verdi.

İşte Azra Akın’ın deprem ve sonrasında yaşananlarla ilgili mesajı:

“Hayatını kaybedenler için çok üzgünüm. Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı ve sabır diliyorum.
Unutmamalıyız ki biz bir deprem ülkesiyiz. Çok önceden önlemlerimizi almalıydık. Her depremden sonra maalesef aynı acıları yaşıyoruz. Yaşanan durumda herkesin sorumluluğu var. Artık yarından tezi yok elbirliği ile yapılması gerekenleri yapmalıyız. Deprem sadece deprem sonrası değil her zaman önceliğimiz olmalı.”

Aynı acılar tekrar tekrar yaşanıyor, Azra Akın isyan etti! 7