Ana sayfa Dizi Haberleri Aynı akşam birinde düğün, birinde ayrılık vardı! Camdaki Kız ve Alev Alev setinde ise durumlar başkaydı!

Aynı akşam birinde düğün, birinde ayrılık vardı! Camdaki Kız ve Alev Alev setinde ise durumlar başkaydı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de aynı akşam yayınlanan Camdaki Kız ve Alev Alev dizileri, Perşembe günlerinin rakip iki dizisi. Show TV’nin Alev Alev dizisinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü başrollerde yer alıyor. Dizi ne yazık ki 3 bölüm sonra veda edecek. Dün akşam 25. bölümü yayınlandı.

Camdaki Kız dizisinde ise Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu başrolde. Ayrıca usta oyuncular Şerif Erol, Tamer Levent ve Devrim Saltoğlu da dizinin kadrosunda. Her ikisinde de heyecanlı anlar yaşandı.

Alev Alev dizisinde Ömer ve Çiçek’in düğünü vardı. Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Ömer ve Çiçek’in düğünü #düğünümüzvar hashtag’yle Perşembe akşamının en çok konuşulan dizisi oldu.

Dizinin oyuncularından düğün sahnelerinin çekimlerinde kamera arkasından pozlar geldi.

Aynı akşam birinde düğün, birinde ayrılık vardı! Camdaki Kız ve Alev Alev setinde ise durumlar başkaydı! 11

Zuhal Olcay ve Demet Evgar’ın yanı sıra Dilan Çiçek Deniz de eğlenceli sahnenin kamera arkasından pozlarını paylaştı. Dilan Çiçek Deniz’in gelinliği ile sette bir tabure üstünde beklerken çekilen fotoğrafı ise gülümsetti.

Gelinliğinin altına spor ayakkabı giydiği görülen oyuncu, sahne sırasında yorulmamak için böyle bir önlem almış…

Aynı akşam birinde düğün, birinde ayrılık vardı! Camdaki Kız ve Alev Alev setinde ise durumlar başkaydı! 12

Demet Evgar da partneri Berkay Ateş ile setteki keyifli anlarının fotoğrafını paylaştı instagram’dan…

Aynı akşam birinde düğün, birinde ayrılık vardı! Camdaki Kız ve Alev Alev setinde ise durumlar başkaydı! 13

Aynı akşam Alev Alev’e rakip olan Camdaki Kız dizisinde ise Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan ve ailesi, Sedat’ın ailesini ziyarete gitmişti. Cana ile ilişkileri basına yansıyınca, aile olanları düzeltmek istedi. Cana’yı eşi ve çocuklarıyla yemeğe davet ederek, aile dostları olduğuna inandırmaya çalıştılar.

Ancak, Sedat’ın cebinde gördüğü bilekliği, daha sonra Cana’nın kolunda gören ve bakışmalarını farkeden Nalan, aralarında bir şeyler olduğunu anlayarak herkesin şaşkın bakışları arasında yüzüğünü çıkarıp Sedat’a verdi ve çekip gitti.

İşte bu gergin geçen yemeğin ardında ise tüm oyuncuların bir araya geldiği çekimlerde başka bir hava esiyordu. Burcu Biricik, dizinin setinden birlikte verdikleri bir pozu paylaştı.

Aynı akşam birinde düğün, birinde ayrılık vardı! Camdaki Kız ve Alev Alev setinde ise durumlar başkaydı! 14

Selma Ergeç’in de paylaştığı fotoğrafta, oyuncular akşamki yayını hatırlatırken, aynı zamanda kamera arkasında da samimi oldukları ve keyifli bir ortamın işaretlerini verdiler takipçilerine…

Aynı akşam birinde düğün, birinde ayrılık vardı! Camdaki Kız ve Alev Alev setinde ise durumlar başkaydı! 15