Ana sayfa Sosyal Medya Aynı naiflik, aynı şirinlik… Hafsanur Sancaktutan’ın çocukluk fotoğraflarını gördünüz mü?

Aynı naiflik, aynı şirinlik… Hafsanur Sancaktutan’ın çocukluk fotoğraflarını gördünüz mü?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, ekranlara ilk olarak Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde oynadığı Gülperi dizisiyle gelmişti. O dizide Fidan karakterine hayat veriyordu ve yapımcıların dikkatini çekti. Sonrasında Aşk Ağlatır isimli dizide başrolde yer aldı.

Dizi çok fazla uzun sürmedi ama Hafsanur Sancaktutan, diziler için aranılan bir isim oldu. Naif duruşuna karşın güçlü oyunculuğu ile dikkatlerden kaçmadı. Sancaktutan, Fox TV’nin Son Yaz dizisinde canlandırdığı ‘Yağmur’ karakterinin ardından kariyerinde adeta yeni bir sayfa açtı!

Alperen Duymaz ile partnerliği büyük beğeni kazanan oyuncu, Son Yaz dizisinden sonra dillerden düşmedi. Oyuncu, şu sıralar Türkiye pazarına yeni giren Disney Plus isimli dijital platformun da markajında! Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile başrolünde oynayacağı Dünyayla Benim Aramda dizisinde rol alacak.

20 Mart İstanbul doğumlu olan Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde 22 yaşına girdi. Yeni yaşını instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla da duyuran oyuncu, çocukluk anılarına götüren bazı fotoğraflar da paylaştı.

Paylaşımına duygusal notlar da düşen oyuncunun bebeklik ve çocukluk zamanlarından yaptığı paylaşımlarda da ne kadar şirin bir çocuk olduğu görünüyor. Aynı naifliğini hala koruduğu görünen oyuncu, fotoğraflarına şu notu düştü…

Aynı naiflik, aynı şirinlik... Hafsanur Sancaktutan'ın çocukluk fotoğraflarını gördünüz mü? 9

“Bugün biraz duyguluyum, eski fotoğraflarımı buldum… Doğum günüm için süslenip arkadaşlarımla 10’uncu yaş kutlamamız geldi aklıma, dans etmiştik. Ne güzeldiiii o zamanlar, daha dün gibi hatırlıyorum, tekrar bir araya gelebildiğim çocukluk dostlarımla…

Aynı naiflik, aynı şirinlik... Hafsanur Sancaktutan'ın çocukluk fotoğraflarını gördünüz mü? 10

Değişmeyen tek şey ruhum, kalbim, niyetim ve biriktirdiğim güzel dostlarım. İyi ki doğmuşum. Sadece bir gün değil, var olduğum için bana kendimi iyi hissettiren, elini elimde hissettiğim her şeye bin şükür…”

Aynı naiflik, aynı şirinlik... Hafsanur Sancaktutan'ın çocukluk fotoğraflarını gördünüz mü? 11