Ana sayfa Sosyal Medya Aynı tarz kıyafetle aynı poz! Fahriye Evcen, Demet Özdemir’den kopya çekmiş gibi!

Aynı tarz kıyafetle aynı poz! Fahriye Evcen, Demet Özdemir’den kopya çekmiş gibi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin sevilen iki ismi Fahriye Evcen ve Demet Özdemir’in sosyal medyadan yaptıkları son paylaşımda, benzer tarzdaki kıyafetle poz verdikleri görüldü. Her ikisi de hayranlarının övgü ve beğenisi ile karşılaşan pozlara bir göz atalım…

Aşağıda Demet Özdemir’in pozunu görüyorsunuz. Oyuncu, bilindiği gibi tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynuyor.

Son dönemin popüler genç kadın oyuncularından olan Demet Özdemir, rol aldığı romantik komedi dizilerinin ardından bu kez dram dizisiyle de beğeni topluyor.

Oyuncu aynı zamanda sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanıyor ve milyonlarca hayranının da yaptığı paylaşımlarla dikkatini çekmeye devam ediyor.

Dizinin setinden de paylaşımlar yapan oyuncu, dinlenmek için kullandığı setteki karavanında geçtiğimiz gün aşağıdaki pozu vermişti.

Siyah bir bodysuit ile poz veren oyuncunun belini açıkta bırakan hali hayranlarından büyük beğeni almıştı. Cesur pozuyla oyuncu, sosyal medyada dikkat çekti.

Aynı tarz kıyafetle aynı poz! Fahriye Evcen, Demet Özdemir'den kopya çekmiş gibi! 8

Özdemir’den bir kaç gün sonra da ünlü oyuncu Fahriye Evcen, aynı tarzdaki kıyafetiyle sosyal medyada yerini aldı. Instagram sayfasından aşağıdaki pozunu paylaşan oyuncunun da Demet Özdemir gibi bodysuit giydiği görülüyor.

Evcen’in beyaz renkli bir body tercih ettiği ve tıpkı Demet Özdemir gibi belini açıkta bırakan kıyafetiyle verdiği poz da dikkat çekti ama Demet Özdemir ile pişti olmaktan da kaçamadı!

Aynı tarz kıyafetle aynı poz! Fahriye Evcen, Demet Özdemir'den kopya çekmiş gibi! 9