Ana sayfa Sosyal Medya Ayrıldığına deydi mi? Cam Tavanlar dizisine gitti, Gönül Dağı hayranları gönül koydu!

Ayrıldığına deydi mi? Cam Tavanlar dizisine gitti, Gönül Dağı hayranları gönül koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Utku Ateş’in Gönül Dağı dizisini bırakmasına kimi hayranlar olumlu kimileri ise olumsuz yorumlarla sosyal medyada tepkilerini ortaya koyuyor.

Cam Tavanlar dizisinde şef İskender olarak ekranda yer alan Utku Ateş, bambaşka bir karakter ile yeniden ekrana dönüşmüş durumda. Oyuncunun hayranları Gönül Dağı’nda olduğu gibi Cam Tavanlar’da da sahnelerinin kısa olduğu eleştirileri yapıyor.

Kimi hayranları İskender karakterini çok başarılı ve Utku Ateş’e de çok yakışan bir karakter olarak yorumluyor. Bu yönde birçok tweet’i sosyal medyada bulabilirsiniz.

Ayrıldığına deydi mi? Cam Tavanlar dizisine gitti, Gönül Dağı hayranları gönül koydu! 12

Ancak Gönül Dağı hayranları da gönül kolmuş durumda. Serdar karakteri 30. ve sezon finalinde TRT1 dizisine veda etmişti. Serdar hikayeye geri dönebilecek bir pozisyonda çıktı. İkinci sezonda yeniden dizide oyuncuyu görebilecek miyiz, henüz bilinmiyor.

Ayrıldığına deydi mi? Cam Tavanlar dizisine gitti, Gönül Dağı hayranları gönül koydu! 13

Ancak Cam Tavanlar dizisinde de Utku Ateş’i bekledikleri kadar ön planda göremediklerini belirten dizi hayranları, bu duruma tepkileri gösteriyor.

Bir izleyici, “Utku Ateş’in dizide varlığıyla yokluğu bilinmiyor bile, hangi akla hizmet Gönü Dağı’nı bırakıp gitti” diye yorum yaptı. Elif ile Serdar aşkının başlamadan şimdiki görüntüye göre bitmiş olması da izleyicinin içinde bir yara oldu.

Ayrıldığına deydi mi? Cam Tavanlar dizisine gitti, Gönül Dağı hayranları gönül koydu! 14

Ancak İskender karakterinin özellikleri ve Ateş’in de bu karaktere çok iyi uyum sağlaması da hayranların dikkatinden kaçmamış durumda. Bazı dizi hayranları da Ateş’in bu karaktere çok yakıştığını düşünüyor.

Ayrıldığına deydi mi? Cam Tavanlar dizisine gitti, Gönül Dağı hayranları gönül koydu! 15

Gönül Dağı hayranları Utku Ateş’e ayrıldığı için kızarken, Cam Tavanlar dizisini izleyenler ise İskender karakterinin tatlılığına vurgu yapıyor.

Ayrıldığına deydi mi? Cam Tavanlar dizisine gitti, Gönül Dağı hayranları gönül koydu! 16

Utku Ateş son dönemin öne çıkan isimlerinden oldu ve Gönül Dağı’nın ardından da yine başarılı performansı ile Cam Tavanlar dizisinde kariyerine devam ediyor.

Ayrıldığına deydi mi? Cam Tavanlar dizisine gitti, Gönül Dağı hayranları gönül koydu! 17