Ana sayfa Sosyal Medya Ayrıldıkları sanılıyordu ama Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya yeniden bir arada!

Ayrıldıkları sanılıyordu ama Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya yeniden bir arada!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kimse Bilmez isimli atv dizisinde birlikte rol alan ve sette tanışan Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya aşk yaşamaya başlamışlardı. Dizinin setinde başlayan aşk, final yapıldıktan sonra ortaya çıkmıştı.Ünlü ikilinin bir ara ayrıldıkların yönünde basında haberler de çıkmıştı.

Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya ikilisi bir süre ayrı kaldıktan sonra yeniden bir araya geldi. Kameralar tarafından alışveriş yaparken görüntülenen ikili, ilişkilerinin iyi gittiğini ifade ettiler. Şanal, “Biz de mutluyuz” diye konuştu.

Adım Başı Kafe isimli yeni bir dizi anlaşması yapan Burak Serdar Şanal, “Yakında yayınlanacak, dijital platformda. Şimdilik sır. Adım Başı Kafe diye. Selçuk Aydemir’in yönettiği. Kısmetse o işe başladık” diye konuştu.

Sosyal medyada çıkan şarkı videosu ile çok beğeni alan Özgü Kaya, sesiyle hayranlarını mest etmişti. İş görüşmelerine devam eden Kaya, şimdilik bir dizi projesinin olmadığını ifade etti.

Konservatuvara devam ettiğini anlatan Özgü Kaya, opera bölümünde okuyor. Oyuncu, şarkı söylediği video için “Gaza geldim biraz, yazın enerjisi mi bilemiyorum, içimden geldi” diye konuştu.

Şarkı söyleme ve single çıkartma konusunda şimdilik bir girişiminin olmayacağını ama ileride olabileceğini ifade eden oyuncu, daha önce de sevgilisi Burak Serdar Şanal ile düet yaptığı görüntülerle de gündeme gelmişti.

İkili evliliğe sıcak bakan ama şimdilik böyle bir planları olmadığını ifade eden çift, yaz aylarında da tatil planı yaptıklarını belirttiler.