Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılmak isteyip de ayrılamayanların dizisi Bir Zamanlar Çukurova!

Ayrılmak isteyip de ayrılamayanların dizisi Bir Zamanlar Çukurova!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, uzun süredir oyuncuların ayrılmak istediği ama çeşitli nedenlerle sabır gösterdiği bir yapım oldu.

Örnek olarak Vahide Perçin’i verebiliriz. Hünkar karakterine hayat veren oyuncunun, ayrılmak istediği ama hikaye nedeniyle diziyi bırakamadığı yönünde birçok haber çıkmıştı. Sonunda üçüncü sezonun ortalarına doğru oyuncunun hikayeden ayrıldığını gördük.

Benzer bir durum Uğur Güneş için de çok konuşuldu. Yılmaz karakterini canlandıran oyuncunun da diziyi bırakmak istediği yönünde haberler çıkmıştı. Uğur Güneş de Vahide Perçin’den bir süre sonra diziye veda eden isim oldu.

Üçüncü sezon sonunda Murat Ünalmış’ın hikayeye vedası da kafa karıştırdı. Çünkü dizinin adeta belkemiği olan Demir karakterinin aniden gidişi hiç de normal değildi.

Ayrılmak isteyip de ayrılamayanların dizisi Bir Zamanlar Çukurova! 7

En son Kerem Alışık’ın ayrılması ile birlikte beş başrol oyuncusu ile başlayan dizide sadece Hilal Altınbilek kaldı. İbrahim Çelikkol ile birlikte dördüncü sezonda yer alan Hilal Altınbilek, Adana’daki sette memnun olan isimlerden birisi olarak görünüyor.

Bir Zamanlar Çukurova ekibinde yine bir ayrılmak isteyip de henüz bunu başaramayan birisinin daha olduğu iddiası var. Gazeteci Birsen Altuntaş daha önce Vahide Perçin ve Uğur Güneş için ortaya atılan iddiaların bir benzeri ile dikkat çekti.

Saniye karakterini canlandıran Selin Yeninci’nin uzun bir süredir diziyi bırakmak istediği yönünde bir iddia ortaya atıldı. Ancak hikayede Saniye’nin yeri çok özel ve yapımcı oyuncunun ayrılmasını istemiyor.

Selin Yeninci de dizi sayesinde büyük popülerlik kazandı. Vahide Perçin ve Uğur Güneş ayrılmak isteyip de bir süre beklemek durumunda kalmıştı. Selin Yeninci’nin de aynı pozisyonda olduğu anlaşılıyor.