Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayrılsak da Beraberiz dizisinin ‘Mc Erdem’i oyuncu Erdem Baş Amerika’ya yerleşiyor!..

Ayrılsak da Beraberiz dizisinin ‘Mc Erdem’i oyuncu Erdem Baş Amerika’ya yerleşiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon ekranlarında, Ayrılsak da Beraberiz, Reyting Hamdi, Çocuklar Duymasın ve Seksenler  gibi dizilerinde aralarında bulunduğu çok izlenen pek çok yapımda rol alan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş, ABD’ye taşındı.

Ayrılsak da Beraberiz isimli dizide canlandırdığı “Mc Erdem” karakteriyle tanınan Erdem Baş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada artık ABD’de yaşayacağını söyledi

ABD yolculuğu öncesi İstanbul Havalimanı’nda sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Baş, Green Card’a hak kazandığını söyleyerek,  “Yaklaşık 2 saat sonra ABD’ye uçuyorum. Yeni bir hayat yeni bir macera beni bekliyor. Ailem geride kaldı kızım ve karım ama geçici bir süre için. Önce benim gitmem gerekiyor, kızımın pasaportu yok daha çok küçük. İnşallah onları da Temmuz’da yanıma alacağım” şeklinde açıklama yaptı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Erdem Baş (@erdembas)’in paylaştığı bir gönderi

Ünlü oyuncu paylaşımından sonra, ” Türkiye’yi terk etti” şeklinde haberler yapılması üzerine, paylaşımının yanlış anlaşıldığını belirterek ” Ülkeyi terk ettiğim yok, Green card çıkmışken değerlendirmek istedim ve New York’a taşınıyorum… ‘Oyuncu kaybetti, aktör kazandı’ geyiği ise tamamen şaka için” dedi.

Ülkeyi terk ettiğim yok, greencard çıkmışken değerlendirmek istedim ve NY taşınıyorum.. Oyuncu kaybetti oyuncu kazandı geyiği ise tamamen şaka için ☺️ https://t.co/wFII90nU3G

Erdem Baş, kendisi gibi oyuncu olan Selvet Su Deniz ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren ünlü çift, geçtiğimiz ay kızları Vera’yı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR