Ana sayfa Dizi Haberleri Ayşe’nin tiki mi var? Afili Aşk 15. bölüm fragmanına düşen düşene!

Ayşe’nin tiki mi var? Afili Aşk 15. bölüm fragmanına düşen düşene!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz – Kanal D ekranlarında dün akşam 14. bölümü yayınlanan Afili Aşk dizisi, ekranın romantik komedi tarzında en çok izlenen dizisi.

Çarşamba akşamları Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun dizilerini de sollayan Afili Aşk dizisi, reytinglerde de ilk sıraya yerleşmeyi başardı.

Yaz sezonundan beri ekranda olan ve reytinglerde üst sıralarda yer almayı başaran Afili Aşk, görünen o ki izleyiciye pek çok ağır dram arasında nefes aldırıyor!

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un uyumlu ekran partnerliği ile birlikte Ayşe ve Kerem hikayesi hala ilgiyle izleniyor.

İki oyuncunun başarılı performansları, diziye ve karakterler arasındaki ilişkiye olan inancı da arttırmakta.

Dizinin gelecek hafta yayınlanacak 15. bölüm tanıtımı izleyenler, gerçek ile diziyi ayırmakta zorlandıklarını da ifade ediyorlar!

Zira Ayşe ve Kerem’in cilveleştikleri anları izleyen dizinin takipçileri, sahneyi çok beğendiklerini ve defalarca kez izlediklerini de aktarıyorlar yorumlarında.

Sosyal medyada bir anda yayılan yeni bölüm fragmanında Muhsin Bey herkesi kampa götürüyor. İlk gece Ayşe ve Kerem aynı uyku tulumunun içinde yatmak durumunda kaldığında ikilinin cilveleşen halleri izleyenlerin heyecanla bekledikleri bir sahneye dönüşecek anlaşılan!

Ayşe’nin ‘Yapma’ diyerek Kerem’i uyardığı o sahnede izleyicinin tahmini ise Ayşe’nin bir tiki olduğu! Bakalım tahmin doğru çıkacak mı? İzleyip göreceğiz ama 15. bölümün hayli eğlenceli olacağı da fragmandan belli oluyor…

Üstelik fragmanın saatler içinde 1 milyondan fazla kişi tarafından sadece Youtube üzerinden izlendiğini de hatırlatmak gerek!

Afili Aşk 15. bölüm fragmanı:

15. bölümde neler olacak?

Afili Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Muhsin Bey’in isteği üzerine tüm aile kampa gider! Kerem ve Ayşe aynı çadırda kalır!

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında genç çifti sürpriz bir yakınlaşma daha bekliyor. Muhsin Bey, ailecek kampa gitmeye karar veriyor. Onun kararına ise kimse karşı gelmek istemediği için tüm aile gidiyor. Kerem ve Ayşe ise aynı çadırda kalmak zorunda kalıyor. İkili ister istemez yakınlaşıyor. Ancak bu defa iki taraf da halinden memnuna benziyor.

Afili Aşk yeni bölümüyle 25 Eylül Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!