Ana sayfa Dizi Haberleri Aysun Metiner anlattı, Hercai dizisinin Dilşah’ı daha hiçbir şey yapmadı!

Aysun Metiner anlattı, Hercai dizisinin Dilşah’ı daha hiçbir şey yapmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Hercai dizisinde hikayeye en son dahil olan isim Aysun Metiner olmuştu. Dilşah karakterine hayat veren Metiner, güçlü oyunculuk performansı ile dizi hayranlarını fazlasıyla etkiledi.

Dilşah karakterinin kötülükte Azize’nin bile önüne geçmesi dizi hayranlarını bir hayli şaşırttı. Dilşah’ın gelişi ilk başlarda çok memnun etmişti ama karakterin yaptıkları sonrasında dizi hayranları, “Keşke ölü olarak kalsaydın da hiç seni görmeseydik” diye yorumlar bile yaptı. Bu tabii ki de Aysun Metiner’in başarılı oyunculuğunun da bir yansıması olarak değerlendirilebilir.

Aysun Metiner, bir anda arandığını ve diziye katılma sürecinin de bir hayli hızlı olduğunu anlattı. Oyuncu, “Hercai biliyorsunuz uzun zamandır devam eden bir iş, güzel bir iş. Ben tabii bir anda arandı, Dilşah çok önemli bir karakter” diye konuştu.

Karakterin izleyicide farklı duygular yaşattığını düşünen oyuncu, heyecanlandırdığını düşündüğünü belirtti. Dizinin ilerleyen bölümlerinde çok farklı olaylar yaşanacağına vurgu yapan Metiner, “Bazıları belki kızmış da olabilir. Ama tabii ilerleyen bölümlerde çok şeyler göreceğiz, farklı farklı şeyler göreceğiz. Herhalde güzel olacak diye düşünüyorum. Ben mutluyum” ifadesini kullandı.

Bir diziye sonradan dahil olmak zor bir süreç olsa da usta oyuncu, sette çekimlere alıştığını ve her şeyin güzel gittiğini söyledi. Metiner, “Önceleri biraz korktum tabii ki hem karakter itibari ile, çünkü bıçak sırtı bir karakter. Hem de bu kadar zaman süren bir ekibe sonradan dahil olmak zor. Asmalı Konak’tan biraz alışığım, sonradan girmiştim. Bu sorun olmadı, gayet güzel” dedi.