Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti bakın hangi dizi setini ziyaret ederek arkadaşlarına destek oldu!

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti bakın hangi dizi setini ziyaret ederek arkadaşlarına destek oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış yayın sezonunun sonuna yaklaşılırken TV kanalları da yazın yayınlayacakları dizi projelerinin hazırlıklarına hız verdi.

Yaz dizileri için ekipler yavaş yavaş sete çıkmaya başladı. Sete çıkan en son dizi Kanal D’nin dizisi Seversin oldu. Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı Seversin isimli dizi çekimlere başladı. Dizi çok yakında Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak.

Bilindiği üzere Kanal D’nin geçtiğimiz yaz ekranlara getirdiği Baht Oyunu adlı dizisi çok sevilmişti. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi sevilince yeni sezonda da kendine yer bulmuştu.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın dizi setinde başlayan aşkı da tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü çift, kariyerlerinde ve özel hayatlarında önemli yer tutan Baht Oyunu’nun yayınlandığı kanal olan Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin’in setine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ekiple birlikte poz veren çift arkadaşlarına iyi şanslar diledi.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti bakın hangi dizi setini ziyaret ederek arkadaşlarına destek oldu! 7

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın kaleme aldığı, Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğindeki seversin dizisi de aynı Baht Oyunu gibi romantik komedi türünde.

Dizinin, Baht Oyunu kadar başarılı olup olmayacağı da merak konusu. Partnerlikleri şimdiden çok beğenilen İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün hayranları ikiliyi birbirine yakıştırdı.

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

Seversin’de, genç kızların romantik prensi oyuncu ‘Tolga Tuna’ ile güzeller güzeli ‘Asya’nın aşk hikayesi anlatılacak. Seversin, dizi setlerinin perde arkasını anlatmasıyla da dikkat çekecek.

İlayda Alişan ve Burak Yörük son dönemin en sevilen iki genç oyuncularından. İlayda Alişan, geçen kış sezonunda yayınlanan Masumiyet dizisiyle çıkış yaparken Burak Yörük de Baraj dizisindeki başarısının ardından yine bir romantik komedi olan Aşk Mantık İntikam ile hayranlarının karşısına çıkmıştı.