Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz yeni imaj yaptı, Cemre Baysel beğendi!

Aytaç Şaşmaz yeni imaj yaptı, Cemre Baysel beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisi çok sevildi. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi Kanal D ekranında yayınlandı ve 17. bölümde de final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Dizinin sosyal medyada çok etkili bir kitlesi vardı ve finalden sonra bile Baht Oyunu dizisi gündem olmaya devam etti. Dizinin sevenleri hikayenin biraz daha sürmesini istemişti ama Kanal D, düşük gelen reytingler nedeniyle Baht Oyunu’nu bitirmek durumunda kaldı.

Dizide çok iyi bir partnerlik süreci yaşayan Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’in aşk yaşadıklarının ortaya çıkması da tüm hayranları mutlu etti. Dizi final yaptı ama başrol çiftinin aşkı devam ediyor.

Aytaç Şaşmaz yeni imaj yaptı, Cemre Baysel beğendi! 8

Aytaç Şaşmaz, sosyal medyada yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu. İlk beğenen isim tabii ki aşkı Cemre Baysel oldu. İki ünlü ismin birbirlerine tutunması hayranlarını da çok memnun etti. Sosyal medyada takipçiler, Aytaç Şaşmaz’ın kendi paylaşımına kalp emojisi ile yanıt vermesini de esprili yorumlarla öne çıkarttı.

Takipçiler, “Abiciğim ne yapıyorsun? Kendine kalp mi koydun? Yoksa bize mi ya da Cemre’ye mi?” diyerek gülümseten mesajlar paylaştı.

Aytaç Şaşmaz yeni imaj yaptı, Cemre Baysel beğendi! 9