Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz’ın tüyleri diken diken oldu, abisini o halde görünce büyük gurur yaşadı!

Aytaç Şaşmaz’ın tüyleri diken diken oldu, abisini o halde görünce büyük gurur yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, Fox TV ekranında yayınlanan ve artık Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşacak olan Darmaduman isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, gençlik enerjisini yansıtan dizide yine hayranlarını şaşırtan bir rolde bulunuyor.

Geçtiğimiz gün Barış Akarsu Merhaba filminin galasına katılan oyuncu, gördükleri karşısında çok şaşırdığını ve tüylerinin diken diken olduğunu anlattı. Abisi İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolünde yer aldığı filmden etkilendiğini anlatan Aytaç Şaşmaz, “Çok heyecanlı, arkadan Barış Akarsu’nun şarkıları söyleniyor. Çok değerli bir gün. Abim için çok mutluyum, çok gururluyum” diye konuştu.

Filmin çekimleri sırasında sette abisi İsmail Ege Şaşmaz’ı ziyaret ettiğini ve o zaman da tüylerinin diken diken olduğunu anlatan genç oyuncu, projenin her türlü aşamasını da bildiğini ifade etti.

Aytaç Şaşmaz'ın tüyleri diken diken oldu, abisini o halde görünce büyük gurur yaşadı! 7

Aytaç Şaşmaz, abisinin şarkı söyleme ve gitar çalışma gibi süreçlerini de izlediği için duygularının yoğunlaştığını anlattı. Oyuncu, “Burada olduğum için çok mutluyum. Her şeyi ile şahit oldum, çok değerli bir insan Barış Akarsu. Onu anmak ve bu gururu da abim tarafından yaşamam muazzam bir duygu” şeklinde konuştu.

Abisine Amasra’da Barış Akarsu gibi davranıldığını ve o anları kendisinin de gözlemlediğini anlatan Aytaç Şaşmaz, abisinin her şeyi hakkıyla yaptığını da sözlerine ekledi.

Darmaduman dizisi için çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatan oyuncu, gün değişikliği yaşandığını ve çok daha güzel olacağını umut ettiklerini söyledi.