Ana sayfa Dizi Haberleri Senarist azıcık güldürdü, sonra yürekleri parçaladıl Benim Adım Melek’te büyük aşk yarıda mı kalacak?

Senarist azıcık güldürdü, sonra yürekleri parçaladıl Benim Adım Melek’te büyük aşk yarıda mı kalacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinin 40 bölümü geride kaldı. İkinci sezonuyla yoluna devam eden dizide Nehir Erdoğan ve Kutsi başrollerde bulunuyor. Dizinin bir diğer önemli çifti ise Ömer ve Defne… Rabia Soytürk’ün canlandırdığı Defne ile Mustafa Mert Koç’un hayat verdiği Ömer’in aşkı yarıda mı kalacak?

Askere giden Ömer, bir çatışmada silahların ve patlayan bombaların ortasında kalıyor. Dizi izleyicileri hem Ömer karakterine bir şey olup olmadığını sorgluyor hem de kahraman Mehmetçiklerimizin gerçek hayatta nelerle karşılaştığı konusunda empati yapıyor. Benim Adım Melek dizisinde Melek ile Halil arasındaki aşkın yüzlerde bıraktığı gülümsemeyi senaristler izleyicilere çok gördü.

Dizinin yeni bölümünde büyük bir hüzün ortalığı kaplayacak. Yoksa Ömer karakterini canlandıran Mustafa Mert Koç diziden ayrılacak mı? İzleyiciler şokta… Defne ve Ömer arasındaki aşk yarıda mı kalacak? Bunun detayını yeni bölümde izleyebilirsiniz.

Azıcık güldüler, sonra yürekleri parçaladılar! Benim Adım Melek'te büyük aşk yarıda mı kalacak? 8

Dizinin hayranları ise Ömer karakterinin ölmesini hiç istemiyor. Tabii bir de sakat kalması, ya da hafızasını yitirmesi gibi durumlar da yaşanabilir. Yani bu ortamda Ömer ile Defne arasında yaşanacaklardan bir başka dizi hikayesi bile çıkartılabilir.

Dizinin 41. yeni bölümü 25 Kasım Çarşamba akşamı sata 20.00’da TRT1’de yayınlanacak. Bir yanda Melek ve Halil’in yeniden aşklarını yaşama heyecanı. Diğer yanda Kenan ve Alpay’ın hainlikleri. Bunların yanı sıra Defne’nin yüreğine saplanan Ömer’e ne olduğu gerçeği… Dizinin yeni bölümü oldukça hareketli geçecek.

İşte Benim Adım Melek 41. bölüm 2. fragmanı: