Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisi Kırmızı Oda’ya hayatının şokunu yaşattı!

Aziz dizisi Kırmızı Oda’ya hayatının şokunu yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting yarışında yeni bir dönem başladı. Bugüne kadar Cuma akşamları Kırmızı Oda isimli Tv8 dizisi birincilikler alarak ilerliyordu. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizi, ikinci sezonda da iyi performanslar ortaya koydu.

Kırmızı Oda reytinglerde geçen sezona göre düşüş yaşasa bile AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikler elde ederek yoluna devam edebiliyordu. Ancak Aziz dizisi, rakibinin elinden bu kozunu aldı.. Show TV’de başlayan Aziz dizisi ilk 3 bölümü ile büyük beğeni topladı.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı Aziz dizisinin 19 Kasım akşamı Kırmızı Oda’nın birinciliklerine son verdiğini görüyoruz. Aziz, geçen hafta da olduğu gibi ABC1 grubunda birincilik elde etti. Ancak Kırmızı Oda, AB grubunda zirveyi bırakmaz diye düşünülüyordu. Bu gerçekleşmedi ve Aziz dizisi 3. bölümü ile AB grubunda da ilk sırada yerini aldı.

Aziz dizisi Kırmızı Oda'ya hayatının şokunu yaşattı! 7

Bu sonuçların ardından Kırmızı Oda dizisi uzun bir aradan sonra birinciliği kaybetti. Tüm kişiler kategorisinde Arka Sokaklar’ın üstünlüğü devam ederken, Aziz dizisi tüm kişilerde üçüncü sırada yer alıyor ve birincilik için güçlü bir aday konumuna geldi

Kırmızı Oda dizisi ise geçen sezon müthiş reytingler almasına rağmen, bu sezon yaşanan düşüşün durmaması ve Aziz’in de güçlü çıkışı ile birlikte artık Cuma akşamları zirveden uzaklaştı.

Kırmızı Oda dizisi AB’de günü ikinci olarak tamamladı ve ABC1 grubunda da üçüncülük elde etti. Dizi, tüm kişilerde dokuzuncu sırada olmasına rağmen tüm izleyici gruplarında ortalama reytinglerin üzerinde sonuçlar elde etti.