Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinde hayranların Show TV endişesi, ikinci sezon garanti değil!

Aziz dizisinde hayranların Show TV endişesi, ikinci sezon garanti değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aziz dizisinin akıbeti merak konusu oldu. Dizinin setinde son dönemde yaşanan sağlık sorunları gündeme gelmişti. Ayrıca dizinin reytinglerinin de bir miktar düşüş yaşaması hayranları endişelendirmeye başladı.

Aziz dizisinin setinde Damla Sönmez ile Ahmet Mümtaz Taylan’ın koronavirüse yakalanmasının yanı sıra, Eren Hacısalihoğlu’nun da sağlık sorunları yaşaması geçtiğimiz günlerde gündeme geldi. İstanbul’daki özel bir platoda çekilmekte olan dizide yaşanan bu sorunlar nedeniyle ekibin sete çıkamadığı bilgisi geldi.

Sağlık sorunu yaşayan üç oyuncunun yanı sıra, Güven Murat Akpınar’ın da koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle sette çalışmalara ara verilmek durumunda kalındı. 8 Nisan Cuma günü yayınlanması beklenen yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz net değil. Ancak dizinin youtube hesabından yapılan paylaşımda “Aziz yeni bölümleriyle her Cuma 20.00’da Show TV’de” mesajı verildi. İzleyiciler bu paylaşım ile yeni bölüm için umutlandı.

Aziz dizisinde yaşanan bu sağlık sorunlarının yanı sıra bir başka tehlike daha akıllardan bulunuyor. Geçen sezon Ramo dizisinin benzer reytingler almasına rağmen Show TV tarafından yayından kaldırılmasının şoku hala sürüyor. Murat Yıldırım da yaptığı açıklamada finalin kendileri için de sürpriz olduğunu ve devam etmeyi bekledikleri sırada böyle bir karar alındığını söylemişti.

Ünlü oyuncunun geçen sezon yaşadığı hayal kırıklığını yeniden yaşama ihtimali de var. Show TV’nin Aziz dizisinin ikinci sezonu için onay vermeme ihtimalini de düşünen dizi hayranları, sezonun sonuna doğru yaklaşılırken endişeli bir bekleyiş içinde. Reytinglerin de 20. bölümde bir miktar düşmesi endişelerin artmasına neden oluyor. 5’li oranlardan 4’lü oranlara gerileyen Aziz için ikinci sezon garanti değil.

Aziz dizisinde hayranların Show TV endişesi, ikinci sezon garanti değil! 7

Özellikle havaların ısınmaya başlaması ile birlikte televizyona yönelik ilginin azalmaya başlaması da son haftaların reytingler noktasında istenilen seviyeleri yakalayamama tehlikesi barındırıyor.

Aziz dizisi hayranları, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla izleyicileri ekran başına davet ediyor. Reyting düşüşünün devam etmesi durumunda Aziz dizisinin ikinci sezonunun tehlikeye gireceği yönünde bir inanış var. Show TV’den ise şimdiye kadar bir bilgi paylaşılmadığı için, bu endişeli bekleyiş devam ediyor.