Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde herkes hazır olsun, aşk dolu bir bölüm geliyor!

Aziz dizisinde herkes hazır olsun, aşk dolu bir bölüm geliyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in heyecanla beklenen 9. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Aziz’in atölyedeki herkesin gözü önünde Efnan’ı alnından öptüğü sahnede Efnan büyük bir heyecan yaşıyor. Aziz, “Misafirim ol, ömrümüzün sonuna kadar…” sözleriyle Efnan’a duygularını açıkça söylüyor. Efnan’ın bayılması dikkat çekerken izleyicileri aşk dolu bir bölüm bekliyor.

Bu sezonun iyi çıkış yapan dizilerinden olan Aziz, izleyicileri kısa sürede hikayesi ile sardı. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 2 haftadır ekranda olmaması hayranların bir hayli özlemesine neden oldu. Aziz’in 14 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünü milyonlarca izleyici sabırsızlıkla beklerken, setten kötü bir haber de geldi.

Efnan karakterini canlandıran Simay Barlas, koronavirüse yakalandı. Antakya’da yapılan çekimlerde aksama yaşanması ve yeni bölümün yayınlanmama ihtimali korkutmuştu ama Show TV’de yapılan duyuruda dizinin yayını ile ilgili bir sorun olmadığı belirtildi.

Dokuzuncu bölümde tüm gerçekleri öğrenen Aziz, Galip’in karşısına geçip hesap sorar. Babasının ve tüm emekçilerin hakkını savunmak adına, karşısındaki amcası dahi olsa savaşa hazırdır. Aziz’in önderliğinde birleşen Türkler, değerlerini muhafaza etmek adına sokağa çıkıp haklarını savunurlar. Bu güç karşısında çıkışsız kalan Fransızların karşı hamlesi ne olacaktır? İmkansızlıklar imkan yaratırken, aşk da sessiz kalmayacak, aşk ve değerler baş kaldıracak.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!