Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde herkesin merakla beklediği sahne!

Aziz dizisinde herkesin merakla beklediği sahne!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden olan Aziz, Show TV’de izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. şimdiye kadar 9 bölümü yayınlanan dizinin 10. yeni bölümünde Efnan ile Aziz’in evliliği merakla bekleniyor… Aziz’in yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Aziz’in Efnan ile evleneceğini Dilruba’ya söylediği tanıtımda Aziz ile Efnan’ın romantik anları izleyicileri duygulandırıyor.

Dilruba’nın söyledikleri karşısında şoke olan Aziz’in ne duyduğu merak konusu olurken kime silah doğrulttuğu akıllarda soru işareti oluşturuyor. Efnan’ın babasının Aziz’in evine gelmesi ise dikkat çekiyor. Türklerin azimli direnişi karşısında Fransızlar baskılarını artırırken, Aziz Türk milletini arkasına alarak pes etmeyeceklerini gösterir. Dizinin yeni bölümünde Efnan ile Dilruba’nın karşılaşmasında neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Aziz dizisinde herkesin merakla beklediği sahne! 7

Türklerin bu kararlı ve cesur duruşu üzerine Pierre bütün gücünü kullanmaya karar verir. Tüm bunlar yaşanırken Aziz sadece Efnan’ın sevgisiyle nefes almaktadır. Ancak bu durumu hazmedemeyen Dilruba, Efnan’ı Aziz ile olan geçmişiyle yaralamak ister. Aziz çetin bir mücadelenin içindeyken Efnan’a olan aşkının bir kez daha sınandığına tanık olacağız…

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!