Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinde Murat Yıldırım’ı çok mutlu eden yeni karar!

Aziz dizisinde Murat Yıldırım’ı çok mutlu eden yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aziz dizisi başarılı bir iş olarak anılıyor.. Çekimleri Antakya’da yapılan dizinin hikayesi de izleyiciler tarafından beğenildi.

Hem aşk hikayelerinin içinde yer aldığı hem de Hatay’ın Türkiye’ye katılmasının öncesindeki mücadale dönemini anlattığı için Aziz dizisi büyük ilgi gördü. 1930’lu yılların Türkiye’sine izleyenleri götüren dizinin güçlü bir prodüksiyon olduğu ortada.

Dizinin oyuncu kadrosu da çok etkili isimlerden oluşuyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosuna dikkat çeken bir isim daha katıldı.

Murat Yıldırım’ın Faslı eşi İman Elbani dizi oyuncusu oldu. Aziz projesinde kocası ile birlikte sete çıkan İman Elbani, büyük bir heyecan yaşadı.

Aziz dizisinde Murat Yıldırım'ı çok mutlu eden yeni karar! 7

Murat Yıldırım da eşinin başrolünde yer aldığı bir dizide yer almasından büyük mutluluk duymuştur. Mısır prensesi Fevziye karakterini canlandıracak olan İman Elbani’nin 2 bölüm diziye konuk olacağı da ortaya çıktı.

Eğer izleyici karakteri severse bakarsınız senaristler daha fazla bölüm yazar ve Murat Yıldırım’ın eşi ile aynı projede rol alma heyecanı da daha uzun süreli olur.