Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde tüm dengeler bir anda değişti!

Aziz dizisinde tüm dengeler bir anda değişti!

tarafından ker_def

İlk bölümü geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan Aziz dizisinin, ikinci bölümünü merakla bekleyen milyonlarca izleyici bulunuyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde hem romantizm var hem de dengelerin çok değişeceğine şahit olacaksınız.

İlk bölümü ile ABC1 kategorisinde birincilik elde eden dizi, şimdi de gözünü diğer kategorilerdeki birinciliği de elde etmeye dikti. Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda ile Aziz dizisi arasında müthiş bir reyting rekabeti yaşanacak.

Aziz’in bu akşam ekrana gelecek 2. bölümünde; Aziz’in bir türlü ardını dönüp gidemediği Efnan’ı eve getirmesi tansiyonun yükselmesine sebep olur. Kınalı Kaya’da Adem’le karşı karşıya gelen Dilruba ise beklenmedik bir hamle yapar. Aziz’in şehre gelişi dengeleri bozmuştur.

Bir yanda Aziz’e Antakya’da yürüyecek bir sokak bile bırakmak istemeyenler, bir yanda onu umutla bekleyenler… Saflar ayrılırken Aziz’in kararı çekip gitmek mi olacak yoksa kalıp her şeyi yeniden kurmak mı?

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor.

Senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı Aziz dizisinin kadrosunda yer alan isimler şöyle: “Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

“Aziz”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!