Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinden sonra Murat Yıldırım yeni rolünde herkesi şaşkına çevirecek!

Aziz dizisinden sonra Murat Yıldırım yeni rolünde herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, son 3 sezondur televizyon ekranında yer alarak hayranlarının beklentilerini karşılamaya devam ediyor. 4 yıllık aranın ardından önce 2 sezon Ramo dizisinde başrolde yer alan oyuncu, ardından da bu sezon Aziz dizisiyle yine etkili bir çıkışa imzasını attı.

Damla Sönmez ve Simay Barlas ile bu dizide partner olan Murat Yıldırım, Show TV’nin son dakika kararı ile Aziz dizisini uzatmasından da memnun. İlk sezonu tamamlanan Aziz, yenilenmiş bir şekilde gelecek sezonda da ekranda olacak. Aziz dizisinin yeni sezonunda hem hikayenin köklü bir değişiklik geçirmesi hem de oyuncu kadrosunda önemli eklemeler yapılması bekleniyor.

Aziz dizisinden sonra Murat Yıldırım yeni rolünde herkesi şaşkına çevirecek! 8

3 ay yaz arası veren projede yapım ekibi ikinci sezon için yoğun bir hazırlık içine girerken, oyuncular ise yaz dönemi dinlenme veya yeni projelerde yer alma adımları atıyor. Murat Yıldırım da 3 sezonun yorgunluğuna bakmadan hayranlarının karşısına çıkacağı yeni projesine odaklandı.

Aziz dizisinin yurt dışı satışlarının çok iyi olması, özellikle Balkanlar, Ortadoğu ve Latin Amerika’da çok izlenmesi Murat Yıldırım’ın popülerliğini de olumlu etkiledi. Geniş bir izleyici kitlesine ulaşan oyuncunun yeni film projesi olan Yer Eksi İki yeni bir heyecan yarattı.

Tayfun Yüzbaşı karakterini canlandıracak olan oyuncu, Hakan Evrensel’in aynı isimli kitabından uyarlanan film projesinde bambaşka bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Aziz dizisinden sonra Murat Yıldırım yeni rolünde herkesi şaşkına çevirecek! 9

Yer Eksi İki isimli kitapta Güneydoğu Anadolu bölgesinde 3 farklı kişinin hayat hikayesi anlatılıyor. Bir gazeteci, yöre halkından bir genç ile karakol komutanının hayat hikayelerinin terör olayları ile kesişmesini izleyeceksiniz.

Bu karakterler ve çevresindeki insanların PKK terörünün ortasında yaşadıkları dramı, 15 yıl boyunca bu ortamın içinde yaşayan yazar Hakan Evrensel’in bakış açısından izleyeceksiniz.

Dört günü anlatan ve büyük bir trajedinin ortasında kalan 3 karakterin öyküsünde Murat Yıldırım, Tayfun Yüzbaşı olarak karakol komutanını canlandırıyor.

Hakan Evrensel’in filmin senaryosunu da yazdığını ve kitaba bağlı bir yapım izleyeceğinizi belirtebiliriz. Haziran ayında sete çıkacak olan projede ismi netleşen oyuncular olarak da Şahin Kendirci ve Bestemsu Özdemir isimleri öne çıkmış durumda.

Geçtiğimiz hafta Aziz dizisinin veda buluşmasında arkadaşlarıyla keyifli anlar geçiren ve ekibe 3 aylığına veda eden Murat Yıldırım, fazla dinlenme fırsatı bulamadan önümüzdeki hafta sete çıkacak ve hayranları da Tayfun Yüzbaşı karakterinden gelecek detayları merakla bekleyecek.