Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisini sevenlere üzücü haber! Bekleyiş sandığınızdan uzun sürecek!

Aziz dizisini sevenlere üzücü haber! Bekleyiş sandığınızdan uzun sürecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni sezonda büyük beğeniyle izlenen dizilerinden birisi de Aziz oldu. Dönem dizisi olarak çekilen Aziz’de Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas başrollerde yer almakta. Diziyi izleyenler müdavimi oldu ve her hafta Cuma akşamları heyecanlı hikayesi beğeni toplayan diziyi izlemek için ekran karşısına geçiyor.

Dizinin farklı hikayesi, izleyiciler açısından beğeni toplamakta. Mekanlar, kostümler, masalsı hikayesi ile Aziz dizisi, izleyicinin diğer dizilerden ayrı bir yere koyduğu yapım olarak ekranın merakla takip edilen yapımları arasında.

Aziz’in şu ana kadar 8 bölümü ekrana geldi. Bir kaç gün önce de 9. yeni bölümün fragmanı yayınlandı. Antakya’da çekilen ve şehrin Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasından kısa bir süre önceki dönemde geçen hikayesiyle de bir başka heyecan yaşatan durum ortaya konuluyor.

31 Aralık Cuma akşamı dizinin yeni bölümünü bekleyenler, biraz hüsrana uğradı. Yılbaşı gecesi olması nedeniyle dizinin yeni bölümü ekrana gelmedi. Bu aslında tahmin edilen bir durumdu ama yine de bekleyen izleyiciler oldu.

Aziz dizisini sevenler, ne yazık ki bir süre daha bekleyecek! Genelde Ocak’ın yılbaşı ile birlikte Ocak ayının ilk haftaları, diziler iki haftalık bir tatile giriyor. İzleyici artık bu durumu kanıksadı. Ancak Aziz dizisi, biraz daha uzun bir ara verecek!

9. Bölüm fragmanını izleyenler, dizinin yeni bölümünün 14 Ocak’ta yayınlanacağı görmüş oldu. Böylece yılbaşı haftası da dahil olmak üzere Aziz dizisi tam 3 hafta aranın ardından ekrana gelecek.

Aziz dizisini sevenlere üzücü haber! Bekleyiş sandığınızdan uzun sürecek! 7

O3 Medya imzalı dizinin yeni bölüm tanıtımı ise şimdiden heyecanı katladı! Yeni bölümde, Aziz’in öğrendiği büyük sırdan sonra Galip Payidar’la yüzleştiği tanıtımda Fransız askerlerinin Zülfikar Halı Atölyesi’nde çıkardığı gerilim dikkat çekiyor.

Fransızlar, atölyede asılı olan Atatürk resmini kaldırmak isterken Aziz buna karşı çıkıyor. Halk, şehrin sokaklarında Atatürk resimleriyle alkış tutarken Pierre’in bu duruma karşı nasıl bir hamle yapacak merak konusu oluyor. Aziz’in Efnan’ın parmağına yüzük taktığı duygusal anlar ise büyük heyecan uyandırıyor.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu oyuncular bir araya geldi:

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Aziz, yeni bölümüyle 14 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!