Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinin reytinglerdeki görüntüsü akılları kurcalıyor!

Aziz dizisinin reytinglerdeki görüntüsü akılları kurcalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aziz dizisi Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanıyor. 9. bölümü ile 14 Ocak akşamı ekranda olan dizi, iki haftalık aradan sonra hayranlarını memnun etti.

Hem aşk hem de Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılma mücadelesindeki kahramanlıkların sergilendiği Aziz dizisi, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Diziye verilen arada sabırsızca yeni bölümü bekleyenler, ekran başında yine mutlu anlar yaşadı.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok iyi ilerliyor. Aşkın ve kuruluşa doğru giden mücadelenin heyecanına izleyiciler de ortak oldu. Ancak reyting sonuçlarına bakıldığı zaman rahatsız eden bazı detaylar var.

Star TV’de başlayan ve büyük ilgi çeken Kaderimin Oyunu dizisinin gelmesi ile Cuma rekabeti çok sert bir hale gelmişti. Ancak Aziz dizisi gücünü korumuştu. 14 Ocak akşamı Kaderimin Oyunu yoktu ve Aziz dizisi en büyük rakibinin olmadığı bir ortamda bile birinciliklerin çok uzağında yer aldı.

Aziz dizisinin reytinglerdeki görüntüsü akılları kurcalıyor! 22

Tüm kişilerde altıncı sırada yer alan Aziz, AB’de günü üçüncü bitirdi ve ABC1’de ise dördüncü sırada yer aldı. Aziz dizisinin yaşadığı bu görüntü önümüzdeki haftalarda Kaderimin Oyunu karşısında daha da düşebileceği görüntüsü verdi.

Elde edilen reytingler gayet iyi ve Aziz’in Show TV’ye katkısı büyük. Fakat en büyük rakibinin olduğu bir günde Aziz birinciliğe aday olamadığı için bir sıkıntı gözüktüğünü söyleyebiliriz.

Aziz’in iyi reytinglerle yoluna devam etmesi kesin ama birinci olması artık o kadar da kolay değil… Cuma rekabetinde Kaderimin Oyunu, Aziz, Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda gibi çok iddialı diziler büyük bir reyting yarışına devam ediyor.

Aziz’in yeni bölümü 21 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak ve izleyiciler yine etkileyici sahnelerle karşılaşacak.