Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisiyle anlaşan Ahmet Mümtaz Taylan diğer diziyi bıraktı!

Aziz dizisiyle anlaşan Ahmet Mümtaz Taylan diğer diziyi bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Son yılların ekranda en çok görünen isimlerinden birisi de kuşkusuz ki Ahmet Mümtaz Taylan… Usta oyuncu, Alef isimli BluTV dizisinden sonra Arıza’da rol almıştı. Ölüm Zamanı isimli dijital dizide de görünen oyuncu, son döneme üst üste farklı roller sıkıştırdı.

Arıza’nın Mayıs ayında final yapmasından sonra ise Ahmet Mümtaz Taylan’ı Leyla ile Mecnun dizisinin setinde gördük. Usta oyuncu, 3 Eylül tarihinde Exxen’de yayınlanacak olan dizide İskender karakteri ile yerini alacak. Dizinin çekimleri tamamlandı.

Ahmet Mümtaz Taylan, TRT’nin dijital kanalı için hazırlanan Mevlana isimli dizide de rol alacaktı. Zerkubi karakterini canlandırması beklenen oyuncunun projeden ayrıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre usta oyuncu, Aziz dizisi nedeniyle ayrılmak durumunda kaldı.

Show TV ekranında yakında çekimleri başlayacak olan Aziz dizisinin başrolünde yer alan Ahmet Mümtaz Taylan, çekim takvimi çakıştığı için Mevlana projesinde bulunamayacak. Taylan’ın yerine ile Altan Gördüm ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.