Ana sayfa Dizi Fragmanları Azize dizisi 2.bölüm fragmanı; Balkan gerçekten öldü mü, Azize kime çalışacak?

Azize dizisi 2.bölüm fragmanı; Balkan gerçekten öldü mü, Azize kime çalışacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Azize dizisi ekrana fırtına gibi başladı. İlk bölümü 19 Kasım Salı akşamı yayınlanan dizi büyük beğeni topladı.Sosyal medyada da diziye yönelik iltifatlar vardı.

Azize dizisinin 26 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 2. yeni bölümünden ilk görüntüler de yayınlandı. Azize, Balkan’ı bıçakladı ama gerçekten Balkan öldü mü.

Mustafa Yıldıran’ın başarıyla canlandırdığı Balkan gerçekten öldü mü? Yoksa bu bir oyun mu? Azize, Alphan’lar’ın hepsini öldürme teklifi alıyor. Peki kimin için çalışıyor? Azize’yi Balkan’ı bıçakladıktan sonra gören kim? Dizinin 2. bölümü yine çok heyecanlı olacak.

Kanal D’nin Süreç Film imzalı yeni dizisi Azize, Kanal D’nin iddialı bir projesi.

Etkileyici hikâyesi ve güçlü kadrosuyla sezonun en iddialı projelerinden biri olan Azize’de başrollerde Buğra Gülsoy ile Hande Erçel yer almakta. Dizinin 2. yeni bölümü büyük ses getirecek.

2. bölüm fragmanındaki detaylar şöyle:

Kartal, ağabeyinin katilini bulabilecek mi?

Azize’nin Balkan’ı bıçaklamasıyla Balkan hayatını kaybeder. Kartal ağabeyinin katilini bulmak için adeta kuş uçurtmaz. Azize ise Alpanlar’ın evinde daha da tedirgindir.

Kartal ve Azize arasında beklenmeyen yakınlaşma başlarken Asya, Azize’nin varlığından oldukça rahatsız olur. Bir diğer taraftan Yıldız ise Alpanların hepsinin yok olması talimatını verir. Kartal ve Azize Balkan’ın ölümüyle karşı karşıya gelecek mi? Barbaros, Azize’yi tehlikeye atacak mı?