Ana sayfa Sinema Aziz’in Efnan’ı Simay Barlas hayranlarını çok şaşırtacak! Yetenekli oyuncu bu kez bir hacker oldu!

Aziz’in Efnan’ı Simay Barlas hayranlarını çok şaşırtacak! Yetenekli oyuncu bu kez bir hacker oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Aziz dizisinde canlandırdığı Efnan karakteriyle kariyerinde büyük bir adım atan Simay Barlas, çok yakında yeni filmi Dijital Esaret ile sinema izleyicisiyle buluşacak. Barlas filmde bir hacker’ı canlandırıyor.

Zalim İstanbul dizisindeki çıkışının ardından başarısını Aziz dizisiyle sürdüren genç oyuncu Simay Barlas, Efnan karakteriyle izleyicilerin büyük beğenisini topluyor. Murat Yıldırım’ın canlandırdığı Aziz’e aşık bir kadını canlandıran Efnan, güzel kalbi ve iyiliğiyle de herkesin kalbini kazanmış durumda.

Aziz’in Efnan’ı Simay Barlas hayranlarını çok şaşırtacak! Yetenekli oyuncu bu kez bir hacker oldu! 8

Simay Barlas çok yakında bambaşka bir karakterle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yetenekli oyuncu Dijital Esaret isimli filmle sinema izleyicisinin karşısına çıkacak. 2020 yılında çekilen ancak pandemi nedeniyle gösterilemeyen filmde Simay Barlas canlandıracağı hacker karakteriyle hayranlarını çok şaşırtacak.

Dijital dünyada işledikleri suçlar yüzünden cezaevine atılan bir grup gencin hikayesini konu edinen film, 11 Mart’ta vizyona giriyor. Filmde 2021 yılı Mart ayında kaybettiğimiz Rasim Öztekin ile birlikte Özgün Çoban, Kaan Sevi, Ecem Atalay da rol alıyor.

Aziz’in Efnan’ı Simay Barlas hayranlarını çok şaşırtacak! Yetenekli oyuncu bu kez bir hacker oldu! 9

Barlas’ın ilk sinema filmi olan Dijital Esaret, suç işleyen sosyal medya fenomenlerinin, hacker’ların, e-alışveriş, oyun ve sanal kumar bağımlılarının, getirildikleri cezaevinde yaşadıklarını anlatıyor Simay Barlas filmde, 402 numaralı mahkum bir hacker’ı canlandırıyor. Filmin konusu kısaca şöyle:

Bir grup genç, dijital dünyaya adım attıklarında başlarına geleceklerden habersizdir. Her şeyin kendi kontrollerinde olduğunu düşünen gençler, bir süre sonra bu dünyanın esiri haline gelir. İşler gittikçe içinden çıkılmaz hale geldiğinde ise kendilerini cezaevinde bulurlar. Burada yolları kesişen sosyal medya fenomenleri, hackerlar, internet bağımlıları ve sanal kumarbazların özgürlüklerine kavuşabilmeleri için son bir şansı vardır.