Ana sayfa Sosyal Medya Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım dizi setinde nasıl ölümden döndüğünü anlattı!..

Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım dizi setinde nasıl ölümden döndüğünü anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Rol aldığı dizilerle Ortadoğu, Balkanlar, Güney Amerika ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerde geniş bir hayran kitlesi edinen Murat Yıldırım, Hakan Gence’nin Hürriyet YouTube’daki ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına konuk oldu.

Şu sıralar Show TV’de yayınlanan Aziz dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu programda samimi açıklamalarda bulundu. Aziz dizisi için 10 kilo verdiğini söyleyen Murat Yıldırım,”İlk defa bir dönem dizisinde rol alıyorum, senaryo beni çok etkiledi’ açıklamasını yaptı.

İstanbul’a geldiğinde 18 yaşında olduğunu belirten Murat Yıldırım, “Hayatım 35 yaşına kadar çılgınlıklarla geçti, ama zamanla insan duruluyor. Kendi hayatımda hiç sınırlarım yoktur. Canım ne isterse onu yaparım. Film ya da dizi sürecinde değilsem kendi kabuğuma çekilmeyi seviyorum. Unutuyorum her şeyi, organik yaşamaya devam ediyorum” dedi.

2016 yılında Fas’lı oyuncu İman Elbani ile evlenen Murat Yıldırım eşine olan aşkını ise şu sözlerle anlattı; “İman ile tanışmamız tam anlamıyla kader, Londra’da tanıştık. İman’a ikinci görüşümde evlenme teklif ettim. Bu anlatılacak bir şey değil. Yaşarsın, hissedersin, yıllarca tanıyor gibi sohbet edersin… Benim de hayatımda bir kere oldu.”

Ünlü oyuncu geçtiğimiz sezon Show TV’de yayınlanan Ramo dizisindeki bir sahnenin çekiminde ölümden döndüğünü de itiraf etti. Yıldırım o anları şöyle anlattı; “Rus Ruleti oynayacağım bir sahne vardı 6 patlar tabanca kullanıyordum bir iki el kafama ateşledim, daha sonra tabancanın içinde bir tane saçma olduğunu fark ettim ve şok oldum.”

Murat Yıldırım’ın konuk olduğu Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;